Cobras tager til NORDIC CLUB SAILING CHAMPIONSHIP

januar 1, 1970

Konkurrencen bliver intens, da det vil være nogle af de bedste klubber i hvert land der skal sejle om den nye titel. Værterne er da også selv blandt de bedste hold i norden og med sejren i deres egen liga – Finnishsailingleague – er forventningerne store. Udover selv at vinde deres nationale liga har de også deltaget i den altoverskyggende event, SAILING Champions League. 

11 klubhold konkurrerer om det nordiske mesterskab

Der vil være 11 klubhold til start til weekendens sejladser, der fungerer som man kender det fra anden ligasejlads, men korte intense op/ned baner og dømning på vand. Hvert race forventes at tage 10-15 min ligesom man kender det fra de danske stævner. Den fulde deltagerliste kan findes via de sociale medier, hvor stævnet også kan følges hele weekenden.

 

Stævnearrangør Gedi Lindahl ser frem til en intens weekend: “Jeg er meget glad for, at vi er en del af et internationalt helhed, og at vi har stærke partnere. International Sailing Champions League serien er hård, og vi forventer et højt niveau hen over hele weekenden med de bedste sejlere i Norden. Vi har gjort meget for at holde fast i konceptet med at flytte størstedelen af sejladserne tæt på land og vi håber at se mange tilskuere”, siger Finlands Sailing League Projektleder Gedi Lindahl.

Vil du vide mere: 

Følg Kaløvig Cobras her: 

Følg deltagerne på Facebook her:

Følg med via Instagram her #finnishsailingleague

Følg med i den finske liga her

Følg med Sailing Champions League her

Finske Sailing League Billeder 2018: https://drive.google.com/drive/folders/1spg1G5L54liNCTXtg2D8hRUSDJVvBW5Z?usp=sharing

Yderligere information:

Gedi Lindahl Finsk Sailing League, Projektleder: 050 523 1852, gedi.lindahl@spv.fi

 

FLERE NYHEDER