God fart i E-Sejlsportsligaen

april 25, 2020

Danmarksmestrene fra KDY Sharks tog føring allerede fra første start, og ligger øverst i 1. division i E-Sejlsportsligaen, allerede inden sæson for alvor er startet. Dette første stævne var et kvalifikationsstævne.

 

TOP 5 i E-Sejlsportsligaen efter kvalifikationsstævnet (se den fulde resultatliste herunder):

1. KDY Sharks
2. Roskilde Eagles
3. Skive Skorpions
4. Faaborg Falcons
5. Hellerup Highfliers

Nye klubber på banen

E-Sejlsportsligaen er ikke kun for klubber der er med i den vanlig Sejlsportsliga, og det betød også at nye klubber deltog i lørdagens kvalifikationsstævne. En af udfordrende i E-Sejlsportsligaen var Skive Sejlklub, der allerede ved tilmelding meldt ud at NU var det deres comeback og ganske rigtig ender Skive Sejlklub aka Skive Skorpions, som bedste ”nye” klubhold i denne e-liga. Skive Skorpions blev nr. 3. ud af de 24 deltagere. Derudover var der også Gråsten Sejlforening, Præstø Sejlklub, Frederiksund Oysters og Vallensbæk Seals med som nye ligahold. Nogle klubhold sejler under deres ’nick names’ mens andre sejler med deres klubnavn.

 

1 og 2. division

Efter lørdagens kvalifikationsstævne inddeles klubberne i to divisioner, som man kender det fra liga-formatet. De to divisioner skilles ved 18 klubhold, og det bliver således DTU Racing på en 19. plads der lige præcis ikke når med 1. division. Klubholdene fra placering nr. 19-24 vil fra de næste stævner få selskab med nye klubber der ikke nåede at deltage i kvalifikationsstævnet. Da tilmeldingen lukkede, var flere hold på venteliste og de hold kan nu komme med, men vil automatisk starte i 2. division. 

 

Næste stævnedag er 4. maj

Klubberne sejler igen mandag d. 4. maj, kl 20.00, med første startsignal 20.15. Er jeres klub  medlem af Dansk Sejlunion, kan I deltage i E-Sejlsportsligaen til stævnet d. 4. maj kl 20.00. Der sejles i bådtypen J/70’er i 5 races. 

 

Se mere her: 

Resultatliste, klik her. 

Tilmeld jeres klub ved at klikke her.

Discord forum, klik her. 

Deltagerliste for kvalifikationsstævnet, kan findes ved at klikke her

Se eller gense LIVE feed fra lørdagens sejladser, ved at klikke her.  

 

FLERE NYHEDER