Hvilken af de to divisioner er fedeste

juni 28, 2019

Thisted var på podiet til sidste stævne, og ligesom flere af de andre hold stiller Thisted også med en anden besætning. Vi har spurgt Thisted, hvad der gør at de sejler Sejlsportsliga – og hvilken liga der egentlig er fedeste? Thisted er et af de hold som har sejlet med i begge a fto divisioner, og lige nu er de i 2. division.

 

Holdet forklarer: ”Jamen 1. har jo noget særligt, fordi man sejler mod de allerbedste i Danmark, men 2. divisioner kan noget andet. Her har vi fået de unge meget mere på banen og stiller jo også med en hel ung besætning denne gang. Det er vi rigtig glade for, det er også tanken med at være med i Sejlsportsligaen.” lyder det fra Per Hovmark tidliere fast del af besætningen som nu har givet stafetten videre til de unge COLD HAWII INLANDERS, som er Thisted nickname i ligaen.. 

 

Direkte fra Kiel

Fire besætninger var for nylig til Kieler Woche og repræsentere Danmark sammen med en masse andre ungdomsbesætninger til Youth SAILING Champions League (U21).  Tre af de fire besætninger der skal sejle i denne weekend, har netop lige sejlet op mod verdens bedste ungdomsbesætninger. Hvordan de mange sejladser har påvirket holdet, vil weekend vise. 

 

Holdene der sejlede i Kiel blev udtaget til Youngsters Camp, næste Youngsters Camp er d. 8.-11. juli på Hou Maritime Idrætsefterskole.

 

FØLG med i stævnet via SAP her. 

 

Facebook her.

 

FLERE NYHEDER