KDY tager sejr i Skive

august 25, 2019

Efter en start med 4 prikker i streg var der fra start ikke megen tvivl om at KDY SHARKS ville ende på podiet denne weekend, mere spændende var det hvem der ville gæste dem!

2.-5- pladsen var og er stadig tæt

Indtil flight 4 (fredag) lignede det at der var chance for at se AARHUS SHARKS på podiet, men det gik desværre ikke som planlagt for den ellers rutinerede besætning. Aarhus besætning gik fra en 2. plads til en 9. plads. Mon ikke man kan forvente et stærkt comeback når de skal sejle på hjemmebane om 14 dage.

Efter Aarhus overtog HELLERUP HIGHFLIERS mere eller mindre 2. pladsen hele weekenden, dog med en enkelt afviger efter flight 7, hvor de dykkede ned på en 5. plads. Mens Aarhus SHARKS røg ned af, kæmpede Bandholm EAGLES sig op af. Holdet der i år er rykket op i 1. division i denne sæson, fik først rigtig gang i båden efter 2 flight, hvor de så lavede 3 prikker og tre andenpladser. Hellerup HIGHFLIERS og Bandholm EAGLES byttede lidt rundt, men det var HIGHFLIERS der i sidste endte tog 2. pladsen.

3. Stævne i Skive Sejlklubendte således: 

#1 KDY SHARKS

#2 HELLERUP HIGHFLIERS

#3 BNADHOLM WHOTE TAILED EAGLES

Stillingen efter 3. stævne efterlader en del spænding ned af i resultatlisten, særligt kampen om DM bronze, som er meget tæt! Med Kaløvig COBRAS i fron (med 1 point) er intet sikkert, og det gælder også de efterfølgende pladser, hvor der kun er 2 point mellem top #3 og #5 mes at top-3 er besat af Frederikshavn Seahawks (3),Kongelig Dansk Yachtklub(2) og Kaløvig Cobras –(1). Sidstnævnte fører altså Sejlsportsligaen med et spinkelt point.

Den samlede stilling:

#1 Kaløvig COBRAS med 9 point

#2 Frederikshavn SEAHAWKS med 10 point

#3 KDY SHARKS med 12 point

#4 Hellerup HIGHFLIERS med 14 point

#5 Bandholm WHITE TAILED EAGLES med 14 point

På 6. pladsen er det CHIA PIRATS med 15 point som har klaret det utrolig godt i denne sæson, de er heller ikke langt fra en topplacering, med kun et point mellem #4 og #5.

Se den samlede stilling her: https://danishleague2019.sapsailing.com/gwt/Home.html#/series/:leaderboardGroupId=1894888b-a5cc-4d3d-9335-7d4374b72e15

FLERE NYHEDER