Kvinder kan og kvinder vil

september 13, 2018

Det første netværksmøde ser nu dagens lys, og afvikles som del af det Women On Water-stævne (WOW) som sejles for første gang nogensinde. Netværksmødet skal inspirere og samle kvinder, både dem der sejler, men også dem der ikke gør, og henvender sig også til andre, som gerne vil inspireres af sejlsportens mange kvaliteter og muligheder.

Hvad er et netværksmøde med WOW?

Netværksmødet er for alle der gerne vil have ideer, indspark og inspiration til at komme på podiet i egen karriere, fritidsinteresse eller i en helt anden sammenhæng. Morgenmødet skal samle de kvinder som gerne vil lære noget fra den blå verden, eller bare syntes, at den verden er interessant.

– Der er for få kvinder i bestyrelser og lederstillinger, og det håber vi også at arrangementet kan sætte lidt skub i, i og med, at der kommer tre kvinder, som jo netop er nået dertil. Hvordan man finder sin vej ind i ledermiljøet, er forskellig, men sejlsporten kan noget dér og det skal morgenmødet blandet bruges til at pointere, lyder det fra Josefine Boel Rasmassen, som er en del af WOW-arrangementet.

– Jeg har lært mere om teamdynamikker ved at sejle, end ved at gå på arbejde gennem årene, og bruger min sport meget i mit arbejdsliv. Vi håber, at vi kan sætte fokus på, at der er for få kvinder repræsenteret i bestyrelser, ved bl.a. at høre oplægsholderne og de fremmødte kvinders historier.

Kan vi bruge hinanden?

Tanken bag WOW-netværket er, at det skal være den landaktivitet som understøtter alle de vand-aktiviteter som findes. Arrangementet er for alle aktive kvinder som sejler, men også for dem som aldrig har sejlet før.

– Det handler jo ikke kun om at sejle sammen, men også at bruge hinanden i forhold til de ting, vi ellers laver – netværk og sammenhængskraft, og det derfor vi har lavet det første morgenmøde, netop for at dele erfaring og lære mere om ”den der gennemslagskraft”, forklarer Josefine Boel Rasmussen, der med en stilling i Finansforbundet, ser frem til at bruge input fra morgenmødet i sit daglige arbejde på Christianshavn.

Udover de værktøjer som oplægsholderne kommer med, vil der være tid til at vende ideer, udfordringer og kommentere i plenum undervejs i arrangementet.

Hvad kan jeg bruge det til?

Som deltager bliver man underholdt og udfordret af andre kvinder, holdt i kort snor af morgenens facilitator Niels Kinck, og forkælet af netværkets partnere. Du bliver budt på en let morgenmadsanretning, der vil være goodiebags med gave fra (en anden stærk kvinde, iværksætter Didde Winther fra Skagen Seaside, samt meget mere. Ideen er, at der skal være noget for alle, med den gennemgående fællesnævner er: Mød op, og bliv en af dem, der på hver deres måde har nået podiet, med de til muligheder og afkald, og fravalg det kræver. Du bliver klogere på dig selv – og på andre.

Oplægsholderne er:

–       Karina Boldsen, Iværksætter, bestyrelseskvinde og mor.

–       Line Markert, Formand Dansk Sejlunion og Partner i Horten Advokater

–       Henriette Koch, OL-sejler, WOW-ambassadør, og tilhører den yngre del af lederne i Novo Nordisk

Hvorfor er det vigtigt at deltage?

WOW er kun lige ved at finde sine ben efter konceptet første gang så dagens lys i januar. Det betyder, at opbakning (deltagelse i netværksarrangementet) til de aktiviteter der sker i miljøet, er vigtigt for at holde gryden i kog, og der skal altså benzin på motoren, hvis lignende aktiviteter fortsat skal laves. Vis interesse og giv din opbakning til folkene bag, ved at møde op til det første arrangement af sin fineste art næste uge hos HORTEN Advokater. 

Hvordan man selv kan omsætte de værktøjer, der vil blive serveret af de stærke kvinder, er op til deltagerne selv, men en ting er sikkert, at dette første WOW-arrangement vil sætte skub i en masse tanker og prioriteringer, som deltagerne kan bruge på den ene eller anden måde – og måske endda allerede den kommende weekend d. 22.-23. september, når 18 Women On Water-besætninger dyster til det første WOW-stævne nogensinde i Sundby Sejlforening.

Mødet er torsdag d. 20. september 2018 fra kl. 8 til 11 hos HORTEN Advokater, Philip Heymans Alle 7 i Hellerup.

Tilmeld dig morgenmødet her: https://sejlsport.nemtilmeld.dk/4/ 

Læs mere om stævnet her: https://www.baadmagasinet.dk/kapsejlads/nyheder/27280-wow-kvinder-far-deres-helt-eget-staevne

 

 

Og endnu mere på Sundby Sejlforenings hjemmeside

http://sundby-sejlforening.dk/category/wow2018/

 

 

FLERE NYHEDER