Palby indstiller WOW og Youngsters til pris

februar 12, 2019

De tre nominerede for 2019 er alle projekter som arbejder målrettet for at få flere på vandet, og vil nok ikke være helt ukendte for dig som læser af baadmagasinet.dk. Hou Maritime Idrætsefterskole – Thurø Sejlklub med projektet ‘Sejl og Studér og så Youngsters/WOW, som i nominerings-regi er slået sammen som et projekt. En ting er sikkert, alle tre super fede initiativer arbejder målrettet på at få flere på vandet. Stem på din favorit – vinderen kåres ved et arrangement på Boat Show lørdag den 23. februar, og vil naturligvis blive offentliggjort her på sitet.

En af de tre nominerede udspringer af Sejlsportsligaen

Youngsters / WOW er nomineret
Youngsters er et initiativ der er skabt for at rekruttere og fastholde unge i alderen 13 – 23 i sejlsporten. Konceptet er efter et år blevet et begreb blandt mange unge sejlere, der elsker fælleskab, sejlads og en hyggelig fest. Youngsters er Camps og Youngsters hold i Sejlsportligaens deltager i 2. division. En af Youngsters store styrker er at konceptet styres af de unge sejlere selv. Alle er velkomne – uanset niveau, erfaring og tilhørsforhold – på de unges præmisser. Et attraktivt sted så de unge bliver i sejlsporten.

WOW (Women On Water, red.) har åbnet fuldstændig op for en stadig voksende gruppe stærke kvinder, der elsker at sejle og ‘networke’ på land. Kvinderne har fået et længe tiltrængt mødested med den fedeste energi. Der sejles, løbes og netværkes på tværs af hele landet, hvor klubberne ser en eksplosiv vækst af kvindelige sejlere – specielt i J/70 miljøet, hvor klubberne – og kvinderne her har fået plads og et attraktivt tilbud. WOW-året afsluttes med et rent kvindestævne i Sundby til september, hvor 21 WOW teams stiller op – 100 kvinder på startlinjen – WOW.

Du kan stemme her.

 

 

FLERE NYHEDER