Roskilde rykker op i 1 division

september 10, 2017

Heller ikke til sidste og tredje stævne var Roskilde til at slå af pinden! De startede weekenden med 5 prikker ud af 5 mulige og holdte trods en straf og en smutter ved topmærket suveræn placering og ender som stævnevinder.

Selv lyder det fra holdet, der nu rykker op i 1. Division ”at præstationen i dag søndag, modsat i går har været meget blandet. I dag lavede vi enten førstepladser, eller også sad vi fast i mærket”, griner Roskilde-holdet, der har sejlet med stort set samme besætning hele året, og som nu ser frem til at rykke op i 1. Division. De glæder sig meget og ser også frem til at forsætte de gode takter fra årets start. 

OURE SEJLEDE SIG FREM

Oure som i sidste weekend, til 2. Divisions 3. stævne havde den erfarende skipper Jesper Radich med om bord, viste i denne weekenden at de bestemt også godt kan selv uden den erfarne rosmand. Fra holdet lyder det at, ”der er ingen tvivl om at det var vildt fedt sidste weekend, og grunden til at det går så godt i denne weekend er nok også fordi vi har taget rigtig mange af de erfaringer med videre fra sidste til dette stævne, og det har gjort en forskel”. Efter 2. Stævne i Brejning før sommeren, lå Oure på en 16. Plads men efter de sidste to stævner er de rykket markant op og er lige nu nr. 10 i den samlede stilling.

Blandt de andre lidt yngre besætninger, som der er flere af her i 2. Division end  1. Division kan også nævnes The Ugly Duckslings fra København og Hou Maritime Idrætsefterskole, som alle har forbedret sig og få masser af erfaringer med til de næste mange ligastævner. Desværre ender flere af de yngre besætninger med at rykke ud af ligaen.

ÅRETS NEDRYKKERE
Til skippermødet lørdag kl. 10.00, blev det afsløret at 4 nye klubber har meldt sig til at deltage i2018, og det betød at det handlede om at komme op over den magiske grænse i top 16. for at være en del af 2. Divisions i 2018.

Der er ingen tvivl om at sejladserne hele weekenden havde afgørende betydning, og særligt for KAS og Skælskør var der hård kamp. Det endte efter megen hiv og slid, for KASSERNE at få tilpas mange gode sejladser til at ende over top 16 i den samlede stilling. Det bliver derfor et farvel til følgende klubber:

Middelfart WAVES
TEAM HARBOE fra Skælskør
KØS – The ugly ducklings og
HOU VIKINGS

DE FEM OPRYKKERNE TIL 1. DIVISION 2018 ER FUNDET

TEAM Roskilde

COOL CATS Sejlklubben København

Svendborg Sund Sejlklub

TEAM Helsingør

THE CRABS fra Brejning

 Se den fulde stilling her

 

 

FLERE NYHEDER