Sejlsportsligaen – kommer land og rige rundt

december 11, 2019

Nordsjællands perle – for andet år i træk

2019 blev åbnet ved stævnet i Lynæs! Allerede der, snakkedeog Lynæs Sejl- og Kajakklub om en tilbagevendende sejladsevent. Det er nu i hus, og sæson 2020 starter igen i Lynæs, der sidste år bød på høj sol og ligeså høje bølger. En af fordelen ved at afvikle flerårige events samme sted, er at kunne bygge gode aktiviteter og partnerskaber op omkring stævnerne og dermed gøre afviklingen ’mere økonomisk’. Det arbejdet er undervejs og Lynæs gentages som årets første værtsby, startskuddet til 2020 sæsonen.

 

Lynæs 

30.-31. maj // 2. division

6.-7. juni // 1. division

 

Landets største idrætsmøde

Aalborg er en af årets nye byer. Aalborg Kommune er arrangør af landets absolut største idrætsmøde, hvor alle sportsinteresserede mødes og udvikler dansk sport. Dét er Hals, Nibe, Aalborg og Limfjordens Sejlklub og Sejlsportsligaen blevet en del af. 2. stævne i Sejlsportsligaen sejles under ’Idrætsmødet’, hvor der udover ligaen også afvikles en masse andre aktiviteter til lands og til vands. 

 

Aalborg

20.-21. juni // 2. division

27.-28. juni // 1. division

 

Kultur og sejlsport på første række

Tredje stop bliver på Fyn, nærmere Middelfart. Middelfart Sejlklub er sammen med Middelfart Kommune værter for 3. og sidste stævne inden den store finale skal sejles. Middelfart Kommune ønsker med værtsskabet at invitere borgere ’tættere på vandet’ og derfor afvikles alle sejladser for an det meget strømfyldt område, ved Kulturøen. 

 

Middelfart

8.-9. august // 1. division

15.16. august // 2. division

 

Optimale sejladsforhold

Sejladsforholdene ved Skovshoved har altid været rigtig gode, og det forventes at holde stik for 2020, når promenaden bliver værter for finalestævnet. Skovshoved Sejlklub er værterne og har allerede lovet at den populære ’food truck’ kommer på molen så sejlere, gæster og partnere kan blive forkælet. 

 

Skovshoved 

29.-30. august // 2. division

5.-6. september // 1. division

 

Den kommende års stævnekalender, er justeret således at der kun sejles 2 dags stævner og med hele 21 hold i 2. division. 

FLERE NYHEDER