Ungdommen domminerer podiet

august 18, 2019

Skive tilbage som værter

Sejlsportsligaen lade i weekenden vejen forbi Skive igen, sidste gang i 2015. Der blev den gang også sejlet lige foran molen, hvor publikum havde rig mulighed for at følge sejladserne. Vejret der bød på hård vind og uanede mængder af regn holdt dog de fleste interesserede på afstand men det ændrede ikke på den gode stemning blandt sejlerne.

 

Youngsters havde fart på

Lørdagens første sejladser foregik med vindstyrker kun de færreste kan håndtere, det tilsat regnskyl der fik telte til at blæse væk, mens eftermiddagen bød på sol og mildere forhold for sejlerne. Dagen endte med sol og noget nær perfekte sejladsforhold. Det hold der fik mest ud af den stærke vind var da også holdet der endte øverst på podiet, Youngsters TWO loggede hurtigste fart, 16 knob, 4 drenge og store smil!

 

Der blev sejlet 7 fights, på trods af at flere af holdene var udfordret med forskellige udskiftninger undervejs, bl.a. Middelfart og WOW WOW.

 

Taarbæk Tigers gør imponerende entre

De unge tigers fra Taarbæk endte lørdag på 1. pladsen, stærkt forfulgt af Youngsters Two som havde mange prikker og en enkelt 5. plads. 5. pladsen kostede dem dyrt, og Taarbæk Tigers og på det tidspunkt havde begge hold kun lavet 1. og 2. pladser. Mens Youngsters holdet alle har sejlet med ifør, er det anderledes med tigers der er midt i deres første sæson. Søndagens sejladser skulle vise sig at bytte lidt på stillingen i top.

 

Et ungt Sletten Team på podiet

Sletten SAILING Team lå lige bag top-3 og lurrede og da sidst på søndagen kæmpet sig flot op og kunne vippe lørdagens 3. plads af pinden. Selvom de fik et par 3. pladser, var det alligevel nok til at ende a point med 2. pladsen der var en Oure-besætning. Alle i top tre ender med at lave en prik i sidste sejlads.

 

#1 Youngsters TWO

#2 Taarbæk Tigers 

#3 Sletten SAILING Team

 

Se hele resultatlisten her:

 

 

FLERE NYHEDER