Værtsbyer for ligastævner i 2015 fastlagt

Skive, Horsens, Faaborg og Skovshoved er de fire værter for den kommende sæsons stævner i Sejlsportsligaen. Kalenderen tager højde for 2. division, hvis det bliver aktuelt.

Når Sejlsportsligaens nye sæson åbner fredag den 8. maj 2015, er det med Skive Sejlklub som vært. Skive var ganske vist én af de fem klubber, der rykkede ud af ligaen, alligevel har klubben søgt om at få et ligastævne til byen for på den måde at fastholde noget af den energi, som klubben har oplevet ved at være med i ligaen.

Sæsonens andet stævne foregår i Horsens, der som klub er nyoprykker i Sejlsportsligaen. Efter sommerferien gælder det Faaborg, hvor stævnet bliver en del af en større havnefest med mange forskellige vandsportsaktiviteter tilgængelige for gæster på havnen.

I 2015 bliver den udvidede og moderniserede Skovshoved Havn taget i brug. Det får ligasejlerne mulighed for at tage bestik af, når sæsonens sidste stævne til september afvikles med Skovshoved Sejlklub som vært.

Sportsbåd Open er også i 2015 en integreret del af ligastævnerne – hvor CB66, J/80 og Melges 24 er inviteret til at deltage.

Sejlsportsligaens og Sportbåd Opens stævner i 2015:

Det er endnu ikke fastlagt, hvorvidt Sejlsportsligaen får en 2. division i 2015. Det afhænger af, om det lykkes at finde den nødvendige ekstra finansiering. Foreløbigt er der taget højde for, at 2. division vil kunne afvikles i de fire stævnebyer på følgende datoer:

2. divisions-stævnerne er planlagt til at løbe over to dage – lørdag og søndag – modsat ligaen, der også har fredag med.

Sejlsportsligaens sponsorer