WOW vokser til Ungarn

februar 28, 2020

Det lyder fra den ungarske organisation af WOW lanceringen er gået lige som den skulle. De mærker også den WOW-effekt som der snakkes om herhjemme. WOW-effekten er kendetegnet ved at kvinderne vil sejle, de vil netværk, og de stormer frem rundt om i landet i mine ’communities’.


Hvad er WOW Ungarn?
Historien minder om den danske version. To ihærdige kvindelige sejler var frustreret over tilbuddet til andre kvinder der gerne ville på vandet. 

Flere kvinder på vandet
Flere på vandet, sammenhold og aktiviteter på tværs af landegrænser er, hvad det nyetablerede initiativ er fast besluttet på at skabe: WOW Ungarn vil gerne give kvindelige sejlere en platform, der giver dem mulighed for at dele deres historier, understøtter dem gennem uddannelse, åbner nye muligheder for at deltage i racing og opfordrer også til sejlads til fritid. 

Det stigende internationale fokus, fx senest World Sailings ’Global Rapport om kvinders rolle i sejlsporten’ hjælper selvsagt. med at manifestere de nyeste og vellykkede udenlandske ideer og praksis. Derudover forventer WOW Ungarn også at integrere det ungarske samfund mere, udveksle erfaringer, øge den ungarske deltagelse i internationale regattaer og invitere udenlandske kvindelige racere til ungarske regattaer.

WOW Ungarn er også til stede online på Facebook og Instagram, og vil arrangere forskellige begivenheder med særlig opmærksomhed på den første officielle ungarske regatta for kun kvindelige hold.

Du kan også komme med om bord ved at kontakte WOW Ungarn herunder:

Web: https://sejlsportsligaen.dk/wow 
Facebook: https://www.facebook.com/WomenOnWater.WoW/

Women On Water Hungary
Registration: https://bit.ly/2QP7RSL
Web: https://porthole.hu/women-on-water/
Facebook: https://www.facebook.com/womenonwaterhungary/
Instagram: https://www.instagram.com/womenonwater_hungary
E-mail: info@womenonwater.hu

FLERE NYHEDER