Youngsters Camp med e-sport

september 26, 2019

Nyeste trend som del af Youngsters 

Youngsters er så småt ved at klargøre bådene til en weekend i Sundby, en travl weekend med masser af aktiviteter. Der vil være elementer som går igen under campen: dedikerede trænerteam, besøg fra Det Blå Danmark, hygge lørdag aften men der vil også blive præsenteret noget helt nyt, E-sport! 

 

Initiativet kommer fra de unge

Youngsters være blandt de første der lancerer en egentlig turnering for e-sport, bygget op omkring det format som kendes fra Sejlsportsligaen. Den helt stor drivkraft i projektet og initiativtager er e-sejler Lukas Mohr, som også er en del af testeventen fredag aften. 

 

Lukas Mohr fortæller ”…Det er fedt at Youngsters ogvil være med til at sætte gang i E-sejlads i Danmark. Jeg har arbejdet på det længe og glæder mig meget til at præsentere vores første test-event på fredag i forbindelse med Youngsters campen i Sundby. E-sport forsætter med at vokse i hele verden, og den udvikling vil helt sikkert komme mange sejlere og klubber til gavn hvis de kommer med om bord.”

 

Se med når E-sailing tv sender LIVE fra testeventen fredag kl. 20.00, her: https://www.facebook.com/events/2361261550805721/

 

Du behøver ikke være Youngsters for deltage i eventen, du skal bare møde op i Det Maritime Ungdomshus fredag kl. 20.00, så er du med. Medbring egen device til at spille på. Testeventen er gratis og Youngsters står for forfriskninger.

 

Lørdagens camp er med besøg fra Ungdomslandsholdet

Lørdag og søndag vil de være de to tidligere J/70-sejlere Daniel Nyborg og Sebastian. Wright Olsen som vil coache de unge på land og til vands. De to sejlere danner til dagligt par og har tidligere selv sejlet i Sejlsportsligaen og derudover var Sebastian også coach da Youngsters gæstede Hellerup tidligere på året.

 

Youngsters på Dansk Sejlunions uge 42 camp

Udover det nye tiltag bygges der også videre på Youngsters konceptet, og det betyder at vil man gerne sejle videre sammen med andre Youngsters, er det ny muligt at deltage i Dansk Sejlunions Uge 42 camp med en J/70’er. 

 

For Youngsters er det helt naturligt at være blevet en del af uge 42, fordi det er her de unge færdes og de får muligheden for at være på camp sammen med en masse andre unge. Fællesskabet mellem danske unge kølbåds/jolle/kombinationen af begge sejlere vil formentlig styrkes, og det er meget positivt. Der er stadig en ledig båd hvis man vil deltage i Uge 42 campen som Youngsters, fristen er allerede d. 30.9.19. 

 

Youngsters er et initiativ støttet af Hempel Fonden for at fastholde og tiltrække unde i alderen 13-23 år i den maritime verden. 

FLERE NYHEDER