YOUNGSTERS planer videre

september 27, 2018

Rungsted Havn kommer til at danne rammerne for den næste og sidste Youngsters camp i år. Det bliver den tredje camp for de unge, som hidtidig har været afviklet i Horsens samt Oure. Det er de unge der svinger pisken, og det er ud fra deres feedback at denne camps program og aktiviteter bliver sammensat. Allerede nu er der ting som der er sagt farvel til, og nye tiltag kommer på…

Set-up som de unge vil have det

Rungsted har som mange andre en meget aktiv ungdomsafdeling med et væld muligheder, og det bliver i et tæt samarbejde at Youngsters skal afvikles. Alle unge fra hele landets inviteres med til masser af sejlads, fællesskab og udfordringer.

Der vil blive elementer som går igen fra de tidligere camps, bl.a.: 

– der står mindst 7 stk. J/70’ere klar,

– Der er dygtige trænere der kan få ’alle med på bølgen’,

– alle niveauer kan være med, uanset erfaring,

– du kan sejle med ”dit hold” fra start til slut af campen,

– du kan sejle hele weekenden, eller kun den dag der passer dig,

– det sociale fylder meget – også en fælles ’socialize’ aktivitet’ om lørdagen.

 
Det vil være Sejlsportsligaens både som bliver brugt til weekendens sejladser, og der vil også blive lejet både ind udefra så alle får sejlet mest muligt. Vejret kan være meget afvekslende i november, og det betyder, at der ikke kommer til at være lange dagsture som i sommer, med forløb hvor intensitet og læringskurve er i fokus. Der vil være super dygtige trænere, som kan udfordre selv de mest erfarne sejlere og samtidig tage hånd om dem der ikke kender bådene så godt endnu.

Der er niveauforskelle når så mange unge mødes, og det tages der hånd om ved at inddele i forskellige gruppe med forskelligt fokus, bytte teams og skifte træner undervejs. På den anden side, har man et hold allerede fra tidligere camps eller ens egen klub, kan også sejle med dem hele weekenden. Der er noget for alle!

Som afslutningen på et forrygende første år med Youngsters bliver der lørdag holdt en ’tak for i år’ aktivitet.


Hvad gør man, hvis man vil med?

Her er link til billetterne hvor man kan købe både en weekend-og dagsbillet.

Når du har købt en billet, er det bare med at møde op i Rungsted – vi sender information ud omkring campen ugerne op til.

Hold øje med @sejlsportsligaen + @youngsters facebooksider, hvor vi løbende opdaterer omkring event og sejlsportsligaens egen hjemmeside.

 

FLERE NYHEDER