læs meget mere om youngsters 

youngsters

SJOV, FÆLLESSKAB

& SEJLADS

til klubberne

YOUNGSTERS er et koncept skabt til hele Sejlerdanmark. Det skal være nemt at rekruttere nye sejlere ind i klubben uanset alder og det skal være endnu nemmere at fastholde de sejlere der allerede er og ikke mindst forny de tilbud der gives – i samarbejde med de unge.

til sejlerne

Miljøet i din YOUNGSTERS sejlklub beror på en betydelig indsats fra din side. Ikke at du skal være i klubben hver dag, men en forventning om at når du er der deltager du med ideer, gå på mod og motivation. Har du en ide du kunne tænke dig at prøve af, så er YOUNGSTERS noget for dig.

go get them

youngsters klubber

Der er flere YOUNGSTERS sejlklubber i Danmark og de klubber der endnu ikke er YOUNGSTERS klubber har ofte en Ungdomsafdeling. YOUNGSTERS Sejlklubber har adgang til en række koncepter der er udviklet til unge, som sejlere fra forskellige klubber kan mødes omkring.

LET’S START HAVING FUN

mere info

til forældrene

YOUNGSTERS er et sejlsportskoncept til børn og unge hvor det er barnet/den unge der er i centrum. Det er et koncept der favner alle – de som vil sejle meget og lære en masse om sejlads, både, vind og vejr og de som bruger det som et frirum til at slappe af og være sammen med vennerne med sejlsporten som krydderi.

the youngster way

THE YOUNGSTERS WAY er den overordnede ”religion” der skal være med til at skabe sejlklubber og sejladsmiljøer der er attraktive for de unge. Både når man starter sit sejlerliv og i ligeså høj grad et miljø man ønsker at blive i – så vi kan skabe sejlere for livet.