Efter en kæmpe succes i Horsens, og Oure, sætter vi nu kurs mod Rungsted.

Her kan du finde information om campen samt et kort over hvor vi mødes. 

Campen starter lørdag kl. 09.00 i Rungsted. Se hvor vi mødes ved at klikke her.

Campen er for alle mellem 15-23 år og foregår i Rungsted og er lagt på en weekend med mulighed for at komme allerede fredag. 

Prisen er 550 kr. for to fulde dage fyldt godt op med aktiviter. Der er mindst 7 J/70'er både klar, dygtige trænere der kan lære fra sig, sociale aktiviteter og masser af sejlads! Hvis du er forhindret i at deltage hele weekenden, kan du komme og være med kun en af dagene. Så er billet selvfølgelig lidt billigere, men du lære måske knap så meget.

Når du ankommer, så har vi maden klar, værelset du skal sove på, bådene i vandet og en masse andre ting til at gå i gang med. 

Der kommer færdigt program senere. 

TILMELD DIG HER


Programmet vil minde om det der blev lavet i både Horsens og Oure, dog har vi taget det ud som I ikke kunne lide og skruer op for det som I har sagt var fedt! Youngsters er en camp for de unge, af de unge! 

Man kan komme alene eller med nogen man kender, sejlerniveau er underordnet bare du har lyst til at være Youngsters, så er du velkommen.

Til hver camps er der forskellige spor, hvor man lærer en masse om højde og fart, race formater, medier og samtidig er sociale. Er du en erfaren sejler så sejler du selv, med bliver presset til at få mere fart i båden og du får tops til trim. Er du mindre erfaren, sejler du med en instruktør hele tiden således at du i rolige rammer.

Der kommer til at være en masse timer på vandet, læring på land og sociale aktiviteter om aftenen. Alt sammen med andre unge, venner og dygtige instruktører.


Læs også mere om campen via billetsiderne ved at trykke her. 

Tilmelding er lukket. Vi har nået et max af deltagere. 

Vi glæder os helt vildt til at se dig i 2019, hvis du ikke nåede med på en af de tre camps der var i 2018.

Sejlsportsligaens sponsorer