2. Division sejler i Skovshoved om oprykning

august 28, 2020

Corona har kortet sæsonen

Selvom intentionen var en helt anden, har Coronaen gjort det umuligt at gennemfører de planlagt stævner. Sæsonen er halveret til kun to stævner, og det betyder at det allerede er i denne weekend at der skal findes 5 oprykkere til næste års sæson.

 

Der har været snak om, hvorvidt man skulle ændre turneringsformatet (generalforsamling, red.) men dette bliver ikke aktuelt i denne sæson.

 

Uændret fra de tidligere år, kan wildcard-hold, som WOW og Youngsters ikke rykke op i 1. division, men forbliver i 2. division. Om det er et wildcard-hold der vinder, må de stadig lade pladsen gå videre. Sidstnævnte med et wildcard-hold er ikke helt uaktuelt, da Youngsters ONE netop vandt det første stævne i Aarhus for 14 dage siden.

 

Derudover vandt samme hold med Rasmus Lumbye, Rasmus Bolvig, Mark Carlsen og Mads Taatø også det første Youngsters Ungdomsligastævne i Sletten den seneste weekend. Et stærkt hold, som forhåbentlig er klar til en god weekend i Skovshoved.

 

Nye WOW hold

Der er glædeligt rigtig mange WOW hold rundt i landet, og for at få flest på vandet har der været lodtrækning tidligere på året med de besætninger der gerne ville sejle 2. division. Der var hele tre WOW hold i Aarhus, og nu er det så tre nye hold der skal sejle i Skovshoved.

 

Det bliver et lokalt hold fra SKS med Jeanette Gorm Hansen, et lokalt hold fra KDY med Helle Ørum og et århusiansk hold med Christina Andersen.

 

Oprykkerne

Efter kun et stævne ser det således ud i toppen af 2. division – men meget kan ske de næste dage:

  1. Youngsters ONE
  2. Furesøen red stars
  3. WOW III
  4. Syvstjernen Yacht Club
  5. Skolerne i Oure
  6. WOW II
  7. Thisted
  8. Sejlklubben København

 

Intet er dig afgjort endnu og vejret ser ud til at give sejleren en del flere sejlads end sidst da de sejlede i Aarhus.

 

FLERE NYHEDER