3. stævne i vante omgivelser

august 16, 2018

Skovshoved Sejlklub var sidste år værter for det sidste afgørende stævne i Sejlsportsligaen, som i år sejles i Aarhus. Det betyder nu stadig at det er ved dette tredje stævne kan rykkes lidt rundt på placeringerne, og nogle af de nye hold kan nå at komme til top.

Top 5 i 2. division lige nu er:

#1 Bandholm White Tailed Eagles

#2 Bogens Happy Sailors

#3 Neptun Sailing Team

#4 Thurø Pirats

#5 Youngsters II

Se hele stillingen her

Et af de hold der gerne ser sig selv være lidt bedre placeret efter weekenden er THE MARLINS fra Sundby Sejlforening. Udover at de stiller med et andet hold end sidst, håber de også at der kommer rigeligt med vind. Josefine Boels Rasmussen siger,

”Vi håber på at have det rigtig sjovt, men selvfølgelig også gør det bedre end til stævnet i Kerteminde. Holdet har allerede en del erfaring med gennaker, så vi håber at det bliver vore fordel til weekendens stævne. Vi håber jo rigtig meget på god vind, så vi kan få fart på læns. Vejret har meget at sige, da vi også er blevet en smule tungere og er en ekstra mand om bord (Josefine er gravid, red.) så hvis nogen kan skaffe en masse vind, så er vi meget glade, og det hjælper helt sikkert på vores performance”.

Vejret lover ikke så meget vind lige nu, men meget kan jo ske på den front!

Derudover stiller der også to Youngsters hold op og et WOW-hold. Youngsters blev udtaget som en del af sidste Youngsters camp på Oure. Det bliver rigtig spændende og særligt også fordi at Youngsters II var på podiet til sidste stævne.

Mød en partner hen over weekenden

Er du både til sportsbåde og sportsbiler, så er der masser at opleve på Skovshoved Havn de kommende to weekender. Udover at det er tredje stævne for de 18 klubber i anden div., så er der også biludstilling midt på havnen, når der sejles 1. div. efterfølgende weekend. 

Det betyder, at du kan komme helt tæt på det partnerskab somhar lavet med Mercedes-Benz og selv høre om, og se deres nyeste modeller. En ren win-win situation for os, og vigtigere, også sejlerne hvis de gør gavn af de tilbud som samarbejde kan tilbyde dem. ”Vores partnerskab med Mercedes-Benz CPH er rigtig attraktivt og fordelagtigt, det skal selvfølgelig komme alle i Sejlsportsligaen til gode og derfor bruger vi nu en af vores events til at byde andre interesserede ind i det som vi selv er rigtig glade for. Vi kører mere end 25.000 km om året, og der betyder det ualmindelig meget at bilen er komfortabel og behagelig, stabil og ikke mindst præsentabel, og alt det og mere til har vi fået i dette samarbejde”, lyder det fra Sejlsportsligaen.

De første sejladser skydes af lørdag kl. 10.00

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...