Åben for tilmelding til2018

august 25, 2017

Sejlsportsligaen får hvert år tilgang af nye klubber. I år er Skælskør Amatør-Sejlklub og Hou Maritime Idrætsefterskole de to debutanter i 2. division, mens de to københavnerklubber KØS og KAS er vendt tilbage efter en tidligere nedrykning.

Måske er din klub blandt de nye i den kommende sæson? Frem til og med fredag den 8. september er der åben for tilmelding til Sejlsportsligaens 2. division 2018.

”Sportsbådssejlads er inde i en god udvikling. Stadig flere klubber rundt i hele landet investerer i nye sportsbåde som tilbud til medlemmerne. Med ligaen kan klubbens tilbud få en sportslig overbygning og nogle fantastiske oplevelser for sejlerne. Derfor håber vi, at nye klubber vil være klar på at tage udfordringen op,” siger Peter Wolsing, projektleder for Sejlsportsligaen.

Når 2. division slutter sæsonen efter fjerde stævne i september, rykker de nederst placerede klubber ud af ligaen.

Reglerne for op- og nedrykning i 2. division er følgende:

Op til 5 nye klubber kommer med i 2. division fra 2018-sæsonen

Hvis antallet af nytilmeldte klubber ligger mellem 1 og 5, vil de alle komme med

Samtidig rykker et tilsvarende antal klubber ud af 2. division. Nedrykkerne er de nederst placerede klubber efter 2017-sæsonens sidste stævne i Skovshoved (9.-10. september)

Er der flere end 5 nytilmeldte klubber, skal der afvikles kvalifikation. Fx i form af et kvalifikationsstævne. Formatet fastlægges af Ligaforeningen og Dansk Sejlunion, når antallet af nye klubber kendes

Klubber, der rykkede ud af 2. division i 2016-sæsonen, kan tilmelde sig på lige fod med helt nye klubber

Økonomi
Prisen for at deltage i ligaens 2. division er i 2017 på 12.500 kr. i deltagergebyr plus  500 kr. for medlemskab af Ligaforeningen (obligatorisk). Klubberne afholder selv udgifter til transport, indkvartering og forplejning. Prisen forventes på et tilsvarende niveau i 2018.  

Tilmelding
Sejlklubber, der gerne vil med i Sejlsportsligaens 2. division fra 2017 kan tilmelde sig ligadeltagelse/kvalifikation ved at sende en email til projektleder

Peter Wolsing, peter@sejlsport.dk

Sidste frist for tilmelding er fredag den 9. september 2017.

FLERE NYHEDER