BANDHOLM VAR FORAN FRA START

august 23, 2021

3. stævne for 1.division er netop afviklet i Lundeborg. Niveauet er stigende, og der var mange meget tætte dueller, og kamp til det sidste i top af tabellen. Bandholm Sejlklub ender med på 1.pladsen, Roskilde Sejlklub på en 2. plads og KDY på 3. pladsen. 

Allerede lørdag, var der en tendens. Bandholm tog lige så stille fart, selvom at Kaløvig Bådelaug med to prikker fra start markerede sig helt i toppen, var de svært for dem at holde momentum. Efter Kaløvigs to prikker, var de udfordret og måtte give plads til andre klubber. Der var hele tiden kamp til stregen mellem Roskilde Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub. To klubhold der kender hinanden godt, da Roskildes Henning Lambertsen i år nåede at rykke hold mens transfervinduet var åbent og dermed ikke længere sejler for KDY’s hold. KDY misser stævnets 2. plads da de laver en dårlig placering pga. en tyvstart, og det koster dem dyrt i det endelige resultat. 

Vejret var meget let lørdag, og de tungere besætninger var udfordret. Lundeborg Havn gjorde det muligt at se sejladserne helt tæt på, og publikum og sejlere havde unikke mulighed for at starter og målgang hel tæt på.

Hellerup formåede ikke generobre førstepladsen, som de ellers tog da Sejlsportsligaen gæste Lundeborg Havn sidst i 2016. Sønderborg sejler meget stabilt, men to ærgerlige placeringer, gør at de ikke kommer på podiet, til dette stævne.

TOP 5 til tredje stævne bliver

#1 Bandholm (20 point)

#2 Roskilde Sejlklub (28 point)

#3 KDY ( 29 point)

#4 Sønderborg (31 point)

#5 Hellerup (33 point)

Næste stævne i Sailing Aarhus er finalen, og der bliver kampen om pladserne og lige nu er der stadig meget der kan ske. Her er det særligt Hellerup Sejlklubs hold der skal holde konkurrenterne på afstand, hvis de skal have medaljer med hjem. 

Mere om stævnet i Aarhus her!

Folkene bag Silverrudder – Challenge of the Sea, har sammen med Oure Efterskole leveret et enormt stykke arbejde og der blev sørget godt for alle sejlere og andre frivillige. Det bliver forhåbentlig et gensyn i 2022!

3, 2, 1.. Første stævne tog de 3. pladsen, andet stævne tog de 2. pladsen, og til dette tredje stævne tager Bandholm 1. pladsen.

FLERE NYHEDER