Corona og Sejlsportsligaen

august 13, 2020

Vi fastholder ligastævnet i Aarhus i den kommende weekend.

Vi, som Sejlsportsliga, kan selvfølgelig kun ”garantere” for forhold omkring Sejlsportscentret og de erfaringer vi har fra sidste weekends afholdelse af 2. divisionsstævnet. Og her er det vores vurdering at det er ”safe”.

Hvordan sejlerne i øvrigt vælger at møde ”det øvrige Aarhus” er uden for vores hænder – vi kan kun opfordre til at man tænker på fællesskabet og at man måske udskyder byturen til en anden gang og i øvrigt følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

LÆS ligaens retningslinjer her.

Samtidig kan vi læse, at Aarhus Festuge er til vurdering om den kan afholdes på forsvarlig vis, selvfølgelig i modificeret udgave, hvilket vi tolker som et signal om at ”Aarhus er åben” hvis man i øvrigt tilpasser sig Corona.

 

Specifikke Coronaregler for Sejlsportsligaen

Som før fortalt har vi et helt specifikt regelsæt og forholdsregler for afviklingen af Sejlsportsligaen.

Det handler om, at holdene bliver inddelt i seks ”familier” – dvs. 24 sejlere, der så sejler i specifikke både, det samme gælder transportbåde for at minimere kontaktflader.

Samtidig spiser man også i sine ”familier” så man alt i alt begrænser en evt. smittespredning mest muligt.

 

Afspritning, masker og mundbind til alle

Der vil være rig mulighed for afspritning fra mange stationer. Samtidig er der masker og handsker til fri afbenyttelse. Det er dog ikke et krav af bære handsker og mundbind.

 

Ligacrewet lader sig teste

Som en ekstra foranstaltning har de folk frader var i Aarhus i sidste weekend til 2. divisionsstævnet været til test i indeværende uge. Indtil videre er alle testet negativ.

Vi opfordrer også til at man downloader ”Smittestop” appen.

Så alt i alt – lad os sejle sammen med et fælles ansvar og få nogle af de fantastiske oplevelser Sejlsportsligaen kan give – både på vand og på land.

 

FLERE NYHEDER