De unge har talt – matchrace camp åbner 2020 året

marts 10, 2020

2020 med nye aktiviteter

Youngsters er et initiativ til de unge, for de unge. Det betyder at 2020 bliver med nye aktiviteter, herunder en specifik fokuseret weekend med taktik og tætte dueller og naturligvis stadig med det sociale i højsæde. Det sker i samarbejde med Middelfart sejlklub d. 17.-19. april 2020.

Rasmus Bolvig, del af Youngsters gruppen fortæller ”Det er rigtig fedt med mere fokus på kapsejlads, det kommer helt sikkert til at skabe bedre sammenhold blandt os ungdomssejlere. Vi glæder os rigtig meget til de nye ting der er på årets Youngsters program”.

De unge bliver klædt på og coachet at to dedikerede sejlere, tidligere Europamestre i Matchrace, Niels Kinch og Søren Tønder, som skal lære og guide de unge de sejladstekniske egenskaber kendt fra matchrace. Egenskaber og kompetencer som direkte kan overføres til fleet-race, ren win-win.

Fællesskab er stadig afgørende
Keywords for Youngsters Matchrace CAMP er: tætte dueller, samarbejde, sved på panden, udfordringer og fællesskab. Campen kommer til at foregår i tæt samarbejde med Middelfart Sejlklub, MatchRacing Denmark og Youngsters.  

Praktik og pris
Prisen er: 800 kr. for campen, som løber over2 1/2 dage. Inkluderer er alle måltider, instruktører og undervisningsmateriale. Campen starter fredag aften med middag kl 19.00. Derefter er der hygge og andre aktiviteter i klubhuset. 

Al overnatning foregår i Middelfart Sejlklub.  

Der er begrænset antal pladser (36 pers.) til denne camp, så salget foregår efter først til mølle-princippet. Du skal være øvet kapsejler for at deltage og meget gerne en del af en etableret besætning. Har du ikke en fast besætning så kontakt Youngsters-kontoret og vi hjælper dig.

Tilmeld dig her. 

I næste uge, kan Youngsters igen løfte sløret for endnu en nyhed i Youngsters kalenderen.

 

Følg med i Youngsters aktiviteter her:  

Facebook her. 
Instagram her. 

FLERE NYHEDER