Det nyeste kuld J/70’ere sat til salg

januar 1, 1970

 

Sæsonen lakker mod ende og det betyder at bådene nu sættes til slag så de forhåbentlig kan komme ud i klubberne og blive brugt. Salget gennemføres kun hvis alle bådene kan sælges, da en del af konceptet i ligaen er, at bådene er fuldstændig ens. 

Udvikling og aktiviteter

De tidligere år harsolgt de 7 både til fortrinsvis klubber, der gerne ville i gang med J/70-sejlads. Resultatet af de tidligere salg, er at klubberne i højere grad kan tiltrække og fastholde eksisterende og nye medlemmer. Aktiviteter der knytter sig til Youngsters (ung sejlere i alderen 13-23 år) og WOW (Women on Water). Det er selvsagt ikke bådenes skyld alene men også dedikeret klubarbejde, hvor sparing og ideudvikling mellem J/70-ejere har været afgørende.

Håbet er at de mange gode cases fra nord til syd i landet, kan være med til at klubber eller privatpersoner investere i J/70’eren. Den hurtigst voksen bådklasse i Europa lige nu. 

 

Klubberne i ligaen

Klubberne i Sejlsportsligaen er som de første blevet hørt, og flere har budt ind på et køb. Tidligere har ligaens både stået til opbevaring og sejlet to sæsoner. Men et af argumenterne er bl.a.: ”at nye klubber som vi ikke har hørt fra før melder sig på banen, eksisterende klubber med J/70ere har brug for flere og vi tror derfor på at de 7 både vi har, skal ud og ’klubudvikle’, og ikke stå i en hal..” 

Særligt området omkring Øresund, Aarhusbugten, Sydfyn og Vejle har stigende aktivitet og arrangerer vintertræning for interesserede. Mulighederne er mange i J/70 miljøet.

 

Oplæg til køb eller leje af Sejlsportsligaens J/70’er, læs mere her. 

 

For interesse, kontakt Sejlsportsligaen / Nynne Ammundsen ved at trykke her.

 

FLERE NYHEDER