Donation til J/70 til Neptun Vejle

november 8, 2019

Sydbank Fonden donerer båd til Sejlklubben Neptun Vejle, en kæmpe donation på 305.000 kr. til en J/70er

”Vi kan ikke få armene ned af glæde. Donationen er en enorm hjælp til at fastholde vores unge medlemmer, som helst vil sejle en hurtig og let båd”, siger Poul Dam Nielsen, der er medlem af sponsorudvalget i Sejklubben Neptun Vejle.

J/70 både bruges iog ses af Dansk Sejlunion som fremtidens kapsejladsbåd.

Med anskaffelsen af J/70 får Sejlklubben Neptun Vejle mulighed for at træne sejlere allerede fra ungdomsårene i de både, der bruges i konkurrencer.

J/70er Youngsters og Women on Water

Båden vil også indgå i Neptuns to nye projekter Youngsters og Women on Water, som er henholdsvis sejlads for unge mellem 15-23 år og sejlads med rene kvindebesætninger.

Sydbank Fondens donation blev officielt overrakt den 26. oktober i Sejlklubben Neptun Vejle. Ved samme lejlighed blev båden døbt Sydbank-båden.

Læs mere om fonden her. 

”Vi er så glade for, at Sydbank Fonden har doneret en hel båd til denne sejlklub. Klubben gør et kæmpe arbejde for unge mennesker med sejlerambitioner og sikrer nu, at de kan sejle fra ungdomsårene i de både, som Dansk Sejlunion ser som fremtidens kapsejladsbåde”, siger Tina K. Lyngsø”, områdedirektør i Sydbank.

For et år siden lejede sejlklubben to J/70-både med forkøbsret. Det er den ene af de to både, der nu bliver købt for donationen fra Sydbank Fonden.

Sejlsportsligaen prøver igen i 2019/2020 at sælge de 7 både som blev indkøbt i foråret 2019. Kontakt Sejlsportsligaen hvis interesse for muligt køb.

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...