DS Danmarksmesterskab for første gang i Sundby

september 20, 2022

24 hold sejler i weekenden ved Sundby Sejlforening. Der kommer hold fra lande som Schweitz, Sverige, Norge, Tyskland og Danmark kæmper imod hinanden om sejreren. Udover konkurrencen skaber Women On Water, masser af muligheder for udvikling, skabe flere forbindelser indenfor sejlsport udover at WOW sigter efter at motivere flere unge kvindelige sejlere til at vise interesse indenfor sejlsports verden. Direktør i DS kommenterer stævnet herunder.

Hygge og intens battle ventes fra skudstart

Der er masser af sjov og underholdning i vente denne weekend når WOW kommer til Sundby Sejlforening med 24 hold fra hele Europa. Alle er klar til at vise hvad de er gjort af. Holdet fra Nivå Sejlcenter “Happymoms” har følgende at sige om forventningerne til weekendens stævne:

“Vi glæder os utrolig meget til at mødes med de andre kvindehold – til intens kamp på vandet og hygge på kajen. Sejlsportsligaens koncept med, at vi hele tiden skifter båd gør, at vi kæmper på mere lige vilkår, fordi sejladsen ikke afgøres på grund af bådens stand, men på baggrund af holdes kompetencer. Konceptet åbner også op for, at sejlads bliver andet end konkurrence, men også en social begivenhed. Det giver god energi. Når det er sagt, er konkurrencen et vigtigt element for os, og vi vil gerne gøre det godt på vandet“.

Stort niveau til WOW-stævne skaber spænding:

Som Happymoms stater “er konkurrencen et vigtigt element” udover de sociale aspekter og spændingen er stor igen i år. Sidste års vinder HS Wild er med igen i år, men konkurrencen er stor og alle kommer til at kæmpe hårdt om at blive Danmarksmester i år.


Christian Lerche som er direktør i Dansk Sejlunion er stor tilhænger af WOW og har følgende at tilføje til weekendens stævne:

“WoW er et fantastisk koncept, der tiltrækker kvindelige sejlere på højt niveau fra både Danmark og udlandet. Det forener sport og samvær på en enestående måde med solid opbakning. Derfor er det naturligt, at vi har tildelt WoW status som DS Danmarksmesterskab. Jeg håber, det vil inspirere flere kvinder til at sejle kapsejlads. Jeg ønsker jer et skønt stævne i Sundby.”

WOW er for alle der har interessen:

Der er masser af forventninger til WOW stævnet af sejlerne og store forhåbninger om hvad det kan skabe i fremtiden.

Jesper Lorents og Josefine Bol Rasmussen fra Sundby Sejlforening åbner stævnet sammen med Lotte Meldgaard der er repræsentant fra Dansk Sejlunion.

For den nysgerrige sjæl vil dette starte kl. 11 lørdag ved Sundby Sejlforening på Amager Strandvej 15 i København. Det hele slutter søndag eftermiddag, hvor der vil blive overrakt nogle præmier af forskellige størrelser. Hvis man som gæst vil se med, er det gratis at deltage ellers kan man stadigvæk følge med i resultaterne på SAP.

SAP Link: https://danishleague2022.sapsailing.com/gwt/Home.html?fbclid=IwAR0or6Bt8zCT2maEoqn1jo6lhqiqaTvz7rLRw0jYdgQJkiwckvkAKBBt3cI#/regatta/leaderboard/:eventId=2b2ad32e-bb65-4f41-b8a1-7282dfa05493

FØLG med via Facebook her: https://www.facebook.com/WomenOnWater.WoW

FLERE NYHEDER