Første stævne bliver efter sommeren

april 21, 2020

Sejlsportsligaen har sammen med de respektive værtsklubber besluttet at der ikke gennemføres de ellers planlagte events i forår og sommer 2020. Der har været mange muligheder op at vende, kan der sejles i andet format der efterkommer de nye retningslinjer menmener ikke at formatet kan forsvares samtidig med at retningslinjerne og sikkerheden er i top. 

 

Så sejler vi E- Sejlsportsligaen i stedet

Klubberne skal dog ikke føle sig helt snydt, der er stadig mulighed for at komme ”på vandet” og besejre de tidligere mestre fra KDY og Frederikshavn. Sejlsportsligaen lancerede i mandagsen helt ny og anderledes liga – nemlig E-Sejlsportsligaen. E-Sejlsportsligaen er en virtuel liga hvor klubhold dyster mod klubhold i Virtual Regatta, som er en online e-sejlsport platform.

Først start går lørdag d. 25.4.2020 kl 10.00. 

Du kan læse mere og tilmelde jeres klub her.

Et stævne efter sommeren

Det er en virkelig svær beslutning at skulle gå fra den vanlige våde liga – til den landelig slags, men vi ser ingen andre mulighed. Vi har prøvet at se på hvordan der kan sejles og holde sejlerne adskilt på land. Men facit er jo, at sejlere skal sidde tæt og arbejde sammen på J/70 båden. Der er bådskift m.m. – en dårlig cocktail i bestræbelsen på at undgå smittespredning.

Skovshoved gennemføres forhåbentlig

Vi forventer at kunne sejle 4. stævne i Skovshoved. Det bliver 1. divisonsholdene der først skal på vandet og 2. divisionsstævnet er rykket to weekender frem til d. 12.-13.9. Det 4. stævne vil ikke være et finalestævnet. Der arbejdes på en turneringsstruktur tilpasset omstændighederne.

 

Som det ser ud nu, rykker vi al planlægning/stævner m.m. til 2021. Deltagergebyret diskuteres med bestyrelsen.
 

Følgende stævner udskydes:

       1. stævne, LYNÆS

o   D. 30.-31.5 2020

o   D. 6.-7.6.2020

 

       2. stævne, AALBORG

o   D. 20.-21.6.2020

o   D. 27.-28.6.2020

 

       3. stævne, MIDDELFART

o   8.-9.8.2020

o   15.-16.2020

 

Den økonomiske situation er endnu ikke bestemt, men diskuseres lige nu med Sejlsportsligaens bestyrelse. Så snart at der er kommet en løsning på plads, udsendes til de deltagende klubber.

 

WOW Regatta gennemføres

WOW forventes at blive gennemført dog med ændringer i holdhold til nyeste sikkerhedstiltag. Der forventes at blive åbnet for tilmeldingerne efter midt maj.

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...