Fra Schweitz til Skive

august 23, 2019

Blandt de bedste

Presset om gode takter og prikker hviler måske mere på tre af de 18 hold frem mod weekendens stævne i Skive end tidligere. Udover at Kaløvig COBRAS, KDY SHARKS og Frederikshavn SEAHAWKS i forvejen ligger lunt i svinget til en top 5 placering i Sejlsportsligaen, har de også lagt udenlandske klubhold ned på deres vej mod finalen i SAILING Champions League. 

LÆS mere om SAILING Champions League her. 

https://minbaad.dk/nyhed/archive/2019/19/august/article/unge-sejlere-paa-toppen-af-podiet-ved-2-divisionsstavne-i-skive/

https://www.baadmagasinet.dk/kapsejlads/sejlsportsliga/28359-ligasejlads-ungdomme-slar-til-gennemsnitsalder-falder-markant

For at kvalificere sig til det store finale, denne gang i Schweitz, skal man ende i top 8-13 i en af de tre kvalifikationsrunder. Kvalifikationsrunderne blev afholdt på Mallorca, Porto Cervo og St. Petersburg. Alle tre finalehold kvalificerede sig til kvalifikationsrunde på Mallorca tilbage i maj måned. Hverken SEAHORSENS eller Bandholm EAGLES formåede at få en tilstrækkelig placering i St. Petersburg hvor de deltog til at nå finalen. 

Kaløvig COBRAS, KDY SHARKS og Frederikshavn SEAHAWKS har inden stævnet i Skive allerede vist (to gange i år) hvorfor de er blandt de bedste klubhold i Danmark og den store verden. Hvad der venter konkurrenterne i Skive ved vi først når første sejlads går fredag kl. 13.00.

SE den samlede stilling efter de to første stævner her. 

Ungdommen blander sig

Sejlere kendt fra Youngsters blander sig i top 5, Sønderborg PIRATS er kommet rigtig godt fra start i denne sæson og fortsætter de den gode rytme, kan det ende med en podieplads og dermed må et af de tophold se sig slået af et yngre hold med en gennemsnitsalder på 20 år (gn. fra stævnet i Lynæs). 

1. Division stillingen efter 2. stævne er: 

#1 Kaløvig COBRAS med 4 point
#2 Sønderborg CHIA PIRATS med 5 point
#3 Frederikshavn SEAHAWKS med 6 point
#4 KDY SHARKS med 11 point
#5 Bandholm WHITE TAILED EAGLES med 11 point

Lørdag vil Skives borgmester, Peder Chr. Kirkegaard gæste stævnet og hilse på sejlerne. 

 
Sejlads for alle

Udover Sejlsportsligaen sejles der også DM for OK-joller i Skive denne weekend. Sejlklubben ser frem til at huse begge stævner denne weekend og der er lagt op til at der er masser på land for de tilskuere der skulle kigge forbi. OK-mesterskabet forventer 80 deltagere og der er derfor masser af sejlads og stemning i Skive Sejlklub denne weekend.  

LÆS mere om OK-jolle stævnet her. 

Præmieceremoni vil foregå søndag eftermiddag foran klubhuset.

Skive Sejlklub afvikler stævnerne i samarbejde med RENT LIV Fonden og Spar Vest Fonden der begge har bidraget til stævneafviklingen, og uden dem ville det ikke være muligt at huse to så store stævner på en gang. Skive Sejlklubbens formand Ole Moth Madsen takker for bidraget.

FLERE NYHEDER