Hellerup Sejlklub sejrer i 1. divisions sæsonåbning

januar 1, 1970

Hellerup Sejlklub er tilbage i front af Sejlsportsligaens 1. division, hvor klubben senest lå i mesterskabsåret 2014. Ved sæsonåbningen i Oure/Lundeborg (20.-22. maj) var københavnerklubben hele tiden med fremme og formåede med stabile topplaceringer at rykke i fri af forfølgerne før de tre afgørende FINAL 6- sejladser søndag.

De stabile præstationer fortsatte i FINAL 6, hvor en 3. plads og to 2. pladser var nok til en i sidste ende sikker sejr. Hellerups team i Lundeborg bestod af Anders Halsteen, Mads Christensen, Kristian Kvid Sørensen og Nicolas Brandt Hansen.

Frederikshavn sluttede på en samlet 2. plads efter at have domineret FINAL 6 ved at vinde både race 1 og 3. I race 2 var nordjyderne igen i front, men en tæt styrbord-bagbord-duel med Hellerup ved første topmærke blev dyr.

Frederikshavn blev straffet og røg ned sidst i sejladsen efter snurreture. Uden fejlen kunne Frederikshavn have truet Hellerups samlede sejr – SÅ tæt var det hele til sidst…

KDY endte på en samlet på 3. pladsen – en idømt straf i sidste FINAL 6-sejlads kostede 2. pladsen. Kerteminde sluttede som nummer 4, Roskilde som nummer 5 og Hadsund som nummer 6.  

 

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...