Hellerup Sejlklub sejrer i 1. divisions sæsonåbning

januar 1, 1970

Hellerup Sejlklub er tilbage i front af Sejlsportsligaens 1. division, hvor klubben senest lå i mesterskabsåret 2014. Ved sæsonåbningen i Oure/Lundeborg (20.-22. maj) var københavnerklubben hele tiden med fremme og formåede med stabile topplaceringer at rykke i fri af forfølgerne før de tre afgørende FINAL 6- sejladser søndag.

De stabile præstationer fortsatte i FINAL 6, hvor en 3. plads og to 2. pladser var nok til en i sidste ende sikker sejr. Hellerups team i Lundeborg bestod af Anders Halsteen, Mads Christensen, Kristian Kvid Sørensen og Nicolas Brandt Hansen.

Frederikshavn sluttede på en samlet 2. plads efter at have domineret FINAL 6 ved at vinde både race 1 og 3. I race 2 var nordjyderne igen i front, men en tæt styrbord-bagbord-duel med Hellerup ved første topmærke blev dyr.

Frederikshavn blev straffet og røg ned sidst i sejladsen efter snurreture. Uden fejlen kunne Frederikshavn have truet Hellerups samlede sejr – SÅ tæt var det hele til sidst…

KDY endte på en samlet på 3. pladsen – en idømt straf i sidste FINAL 6-sejlads kostede 2. pladsen. Kerteminde sluttede som nummer 4, Roskilde som nummer 5 og Hadsund som nummer 6.  

 

FLERE NYHEDER