Hellerup tager trofæet endnu et år

september 21, 2021

Igen i år var det en succes til WOW Sailing Event i Sundby. Med 18 forskellige hold fra ind- og udland var der lagt op til en fest for de mange glade sejlere. Hellerup tager en sejr igen i år og kan tage trofæet med tilbage. Stævnearrangørerne er stolte og tilfredse, og klar på et år mere.

Allerede fra lørdag morgen var der fight blandt nogle af de velkendte podietagere, herunder KDY Pelle P, KDY’s Blandede bolsjer, Hellerup Highfliers, Team Salt og #happymoms. Spændingen blev holdt helt til søndag, hvor Hellerup Highfliers med Trine Abrahamsen ved roret skulle lave en 2. plads for at sikre sig podiet. De laver en sikker 1. plads og kan dermed kalde sig vindere af WOW Copenhagen Sailing Event.

#1 Hellerup Highfliers
#2 KDY’s Team Pelle P 
#3 TEAM SALT

Der ender med kun at være et enkelt point der skiller 1. og 2. pladsen, og igen enkelte point til 3. pladsen. Toppen af tabellen er kendetegnet ved mange hold der virkelig sejler tæt og stabilt, trods de lidt skiftende vindstyrker weekenden over. Det meste af tiden bød dog på rent champagnesejlads for de 18 besætninger der sejlede lige ud foran Sundby Sejforening.

Med besøg fra Det Blå Danmark

Der var weekenden igennem liv på havnen og mange der lagde vejen forbi Det Maritime Ungdomshus. Selvom vejret var strålende, blev det hele lidt bedre, da Det Blå Danmark kom forbi med brandvarm kaffe tuk-tuk, friskmalede bønner og goodies til deltagerne imens de fortalte om alle de maritime muligheder det maritime arbejdet kan tilbyde. Mange interesserede unge og mødre lyttede spændt med, når de tre ambassadører fortalte om deres liv med vand.

Konceptet holder stadig

Der sejles, der læres, der snakkes. Sidstnævnte er stadig afgørende for at WOW 2021 blev ligeså hyggeligt og stor succes som de forgående år. Der er skruet op for forplejningen, goodiebags til alle, utrolige mængder kage og kaffe. Lørdag aften var der lækker middag i restauranten, hvor der var underholdning med uddeling af et par priser til deltagerne. Priser der var sponseret af de lokale partnere, som igen gjorde en kæmpe indsats. Særligt Quantum Sails har doneret mange præmier, og ligeledes den stor vinder pokal. 

WOW – vi ses

Der er ingen tvivl om at Sundby Sejlforening og WOW er et ualmindelig godt par! Tre år i træk med masser af glade sejlere, velarrangeret stævne og lokal opbakning taler sit tydelige sprog. Det er dog også forventningen af WOW vender tilbage i 2022 i Sundby, hvis alt går efter planen. 

Stævneleder fra Sundby Jesper Lorents slutter weekenden af med at sige “Den energi og stemning vi oplever ved dette stævne er noget helt særligt. Tak til alle sponsorer og frivillige der gør det muligt. Vi ses i 2022”

Se alle de flotte foto fra stævne her:

Se resultaterne her

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...