Intens sejlsport på tættest hold

august 13, 2021

Borgmesteren besøger stævnet og skal dyste på vandet mod andre lokale sejlere, når startskuddet går til Sejlsportsligaens stævne. Stævnet afholdes på Lundeborg Havn. Det er Sejlsport Sydfyn, Oure Idrætsskole, folkene bag Silver Ruder og Sejlsportsligaen velkommen. 18 hold fra bl.a. lokalområdet og wildcard hold deltager i stævnerne.

Det bliver en weekend fyldt med spænding, action og intense sejladser når landets mange klubhold mødes på haven i Lundeborg for at sejle om sejren til 3. stævne i denne sæson i Sejlsportsligaen. 

2. division lægger ud i weekenden d. 14-15 august, hvor der vil være rig mulighed for at følge med fra molen, hvor målstregen vil være placeret helt tæt på, så det er ekstra nemt for publikum at følge med. Der er mulighed for at købe mad og drikke og stole dem der vil sidde ned. Der vil være LIVE speak på havnen.

Borgmester, Bo Hansen gæster stævnet og skal dyste på vandet med nogle af de professionelle sejlere. Han skal sejle mod andre lokale som værter fra Sejlsport Sydfyn, Oure Idrætsefterskole og Silver Ruder har inviteret.

Rasmus Lumbye, skipper for YOUNGSTER ONE holdet, som deltager i stævnerne fortæller: 

“Vi er spændte på stævnet, og glæder os meget til at komme på vander og sejle liga igen. Vi er klar til at gøre vores allerbedste og kæmpe til sidste sejlads – så må vi se hvor langt det rækker”. Youngsters ONE har tidligere vundet 2. division.

Banerne lægger op til spænding

Forholdene og vanddybden tillader at bådene kan komme helt tæt på molen, vil banen i Lundeborg Havn være meget publikums venlig. I stedet for at sejle op, ned baner vil det i år blive en bane som er placeret klos op ad molen. Banen var tilbage i 2016 sat op på lignende måde, og sørger for at det bliver udfordrende og der vil være spænding på højt niveau.

På havene findes der mad og drikke i de lokale boder og spisesteder. 

Det hele starter lørdag d. 14. august kl. 10:00 og fortsætter til søndag, hvor vi runder af med præmieceremoni på havnen og stævnets vinder kåres, søndag d. 15. august ca. kl. 16:00. 

Alle er velkommen, kom og vær med, vi glæder os til at se jer.

Det hele sker på Lundeborg Havn. 

Følg med i stævnet her

Hjemmeside: https://sejlsportsligaen.dk/staevner/

Facebook: https://www.facebook.com/sejlsportsligaen

Instagram: @sejlsportsligaen.dk, #sejlsportsligaen

Følg med i stillingen på SAP sailing: https://danishleague2021.sapsailing.com/gwt/Home.html#/regatta/overview/:eventId=d17fdf56-778c-4dcb-9a67-68b154dcb0a7&regattaId=Sejlsportsligaen%202.%20div,%20Oure%202021

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...