J70 MILJØERNE – MERE END SEJLADS

februar 21, 2022

Flere og flere sejlklubber og sejlere i Danmark er i de seneste år kommet med på den så gode J/70 bølge. Det giver liv og glade dage til lands og til vands. Udover udviklingsarbejde og aktiviteter er mere end bare en båd, der følger også et univers af vidensdeling med.

Sailing Innovation Lab, som formidler og distribuere mange af bådene, arrangere også Sejlsportsligaen, Youngsters, Blue Brothers og WOW, hvor bådene blandt andet bruges. 

Udover at være distributør og fortaler for J/70-bådene, så gør Sailing innovation Lab også hvad de kan for at stå for at udvikle miljøet på bedst mulig vis. Med et bådkøb, køber man  sigogså ind i et miljø af dedikerede sejlere i alle former og vidensdeling omkring bådene. 

Vidensdeling og pro tip

Første skud på stammen af mere elektroniks vidensdeling er mindre videoklip med bådsmand Rasmus Slabiaks. I videoerne guides bådsejere og sejlere til hvordan de kan opsætte deres båd på best mulig vis, og komme godt fra land.

De to videoer er blot de første i rækken af materiale der kommer fra Sailing Innovation Lab. Hvis man vil lære mere om J/70-båden, prøve en tur, høre om midler til køb/leje eller andet afvikles der informationsdag d. 6. marts i Aarhus. Her er alle inviteret og tanken er, at man skal komme og blive inspireret.

Video 1 kan ses her.

Video 2 kan ses her.

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...