KDY fører i Porto Cervo

januar 1, 1970

22 hold stiller til start til første kvalifikationsrunde ud af to, frem mod den altoverskyggende finale i SAILING Champions League der lige nu sejles i Porto Cervo på Sardinen. Efter dagens første sejladser (3 flights) er det kvindebesætning fra KDY – Royal Danish Yacht Club der fører stævnet. Holdet har lavet to prikker og en fjerde plads.

Skipper Trine Palludan siger: “Det har været en fantastisk start på stævnet med to førstepladser og en fjerdeplads. Vi har haft nogle gode starter som kan være helt afgørende på de korte baner. Alting spiller 100% hernede, som altid. Det er top-professionelt og folk er søde og rare. Vi ser frem mod endnu en dejlig dag i morgen, men også med mange sejladser igen”. Besætningen er: Josefine Boel Rasmussen + Tina Schmidt Gramkov + Anne Sofie Munk-Hansen og Helle Ørum Ryhding. Flere af dem er kendt fra Women on Water aktiviteterne.

Til SAILING Champions League finalen sidste år, var det næsten samme KDY – Royal Danish Yacht Club besætning der blev logged’ som stævnets hurtigste og tilmed blev det bedst placerede skandinaviske hold. Vi glæder os til at se hvordan det går i resten af weekenden.

Det andet kvalificerede hold fra Hellerup Sejlklub med Frederik Sivertsen + Anders Nørrelykke + Niels Ipsen og skipper Frederik Højgaard Berg kom ikke nær så godt fra start, og fik 5. + 3. + 8. plads i dagens sejladser og er nu placeret som nr. 18 ud af 22 hold.

 

LÆS ANDRE MEDIER HER:

AUDI SAILING CHAMPIONS LEAGUE – IN FRONT DANISH TEAM

LIVE TRACKING KAN FØLGES HER:

https://scl2018-semifinal1.sapsailing.com/gwt/Home.html#/regatta/leaderboard/:eventId=ccd8a484-f2be-4dbd-9474-c457fefd6536

 

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...