Klubholdene til SAILING Champions League

november 14, 2019

Der var spænding til det sidste da finalen løb af i Aarhus tilbage i september. Der var nerver, og det var der fordi hvert point kunne betyde hvor vidt klubholdet ville få en billet til kvalifikationen frem mod SAILING Champions League. Kun 4 klubhold kom igennem nåleøjet.

 

Det var tæt i toppen af 1. div.

Med kun 4 points forskel fra 1. til 5. pladsen i den samlede stilling efter finalen i Aarhus, var der flere hold der stod til en plads til. SAILING Champions League. Stillingen gjorde at 5. pladsen med HIGHFLYERS fra Hellerup Sejlklub lige præcis ikke kom med, med kun et points forskel. 

 

Her er de 4 hold der sejlede sig i top-4 og dermed er kvalificeret til SAILING Champions League. 

 

1. KDY SHARKS // Kongelig Dansk Yachtklub // 14 point 

2. BANDHOLM WHITE TAILED EAGLES // Bandholm Sejlklub // 15 point 

3. FREDERIKSHAVN SEAHAWKS // Frederikshavn Sejlklub // 15 point 

4. KALØVIG COBRAS // Kaløvig Bådelaug // 16 point

 

Det er selvsagt en sejr at være blandt de danske klubhold der skal repræsentere Danmark når verdens bedste klubhold mødes. Sejlerne fra Bandholm glæder de sig da også meget. Det lyder fra skipper, Bo Schülein på vegne af holdet, at ”Vi er stolte over at være udtaget og vi glæder os til at repræsentere klubben og Danmark. Det bliver lærerigt at konkurrere mod Europas bedste klubhold”. 

 

En af de ting der kendetegner klubholdene i toppen af Sejlsportsligaen, er at det er sejlere der har haft mange timer på vandet sammen (ligesom man ser i andre Superligaer), og det vil sandsynligvis også være mange af de samme sejlere der repræsentere holdene til SAILING. Champions League. Her svarer Bo Schülein ”Vi ved endnu ikke hvem der skal af sted men det bliver fra vores bruttohold på 5 personer”.

 

Se den fulde liste her: 
https://sailing-championsleague.com/sailing-champions-league-2020-the-qualified-clubs/?fbclid=IwAR04wl41NBchs2q8Zl64ioaeRJNL9WMJZq13YKG8dgwVTT8zerYqeYWDx_w

 

FLERE NYHEDER