Kvinderne får eget WOW stævne

juni 7, 2018

WOW (Women On Water) er sat i søen for at få flere kvinder på vandet, øge målet om 50/50 mænd/kvinder på vandet, sikre næste generation af pigesejlere og skabe stærke netværk blandt kvinder.

WOW konceptet har fået en flyvende start. Allerede nu sejler flere og flere kvinder med i Sejlsportsligaen. Ved det netop afholdte ligastævne i Frederikshavn var der kvinder på 9 af klubholdene i 2. division. WOW har deres eget wildcard-hold i 2. division. Over 200 kvinder har taget netværket til sig – og det stopper ikke her.

Den gode energi belønnes nu med det første rene kvindestævne 22. og 23. september i Sundby Sejlforening. 18 kvindehold inviteres – både fra Danmark og internationalt. Formatet bliver ”ligaformat” og sejles i Sejlsportsligaens syv J/70’ere. Stævnet vil også kunne blive udtagelse til næste års Womens Sailing Champions League.

Læs invitation og tilmeld jer stævnet her. 

Styrke netværket for kvinder

Samtidig med sejladseventen inviterer WOW til kvindenetværksmøde torsdag den 20. september med overskriften ”KVINDER PÅ PODIET”. Arrangementet er et morgenmøde hos HORTEN advokater i Tuborg Havn, hvor dedikerede talere giver kvinderne relevante værktøjer med hjem – både som leder, karrieremor, sportsudøver eller måske som kommende bestyrelsesmedlem.

Læs invitationen til ‘KVINDER PÅ PODIET’ her og tilmeld dig morgenmødet ‘KVINDER PÅ PODIET her 

Efterfølgende inviteres deltagerne fra torsdagmødet ud at sejle ved WOW stævnet i Sundby, ved Amager Strandpark i weekenden efter. Her vil de ”modige” kunne få en tur i en J/70 sammen med nogle af Europas bedste kvindelige sejlere – og yderligere få mulighed for at styrke deres netværk.

 
Sejlsportsligaens AWARD 2018

Sejlsportsligaen, der sammen med Sundby Sejlforening og WOW lederteamet Henriette Koch og Josefine Boel står bag arrangementet vil benytte lejligheden til uddele den første ”Sejlsportsligaens AWARD 2018”.

Awarden vil blive givet til en sejler, en frivillig, en klub eller andre ’der i 2018 har vist sig særlig værdifuld i arbejdet med Sejlsportsligaen.

Grundlaget for at skabe en god sejlerfest – både på vands og på lands må siges at være til stede – med forhåbentlig 90 kvinder om bord.     

Velkommen 22. og 23. september i Sundby Sejlforening.

 

FLERE NYHEDER