Landets bedste sejlere, de unge, de erfarne og alle andre mødes i Sundby

september 17, 2021

I weekenden mødes ca. 100 sejlere i Sundby Sejlforening til dette års WOW Copenhagen Sailing Event. Det er en god blanding af meget erfarne sejlere, helt unge, nye J/70-sejlere der skal sejle i weekenden, og det er noget arrangørerne er stolte over.

Sundby Sejlforening er ved at være klar til at modtage gæsterne udefra, partnere, nysgerrige, frivillige men også de mange kvindelige sejlere der skal deltage i dette års WOW Event. Arrangementet måtte aflyses sidste år , men vi er nu klar igen – og der er lagt op til en god weekend i sejladserne tegn.

18 kvindebesætninger med 4-5 personer ombord skal dyste om den store vandrepokal, der er skænket af en af de lokale helte, Quantum Sails, han er et glimrende eksempel på noget af alt det der sker ude i Sundby Sejlforening. Den lokale opbakning er stor, og ligeså er begejstringen for hvorfor de netop afholder et WOW-stævne, og hvad det betyder for klubben. 

Vi er i Sundby Sejlforening stolte over endnu en gang at byde mere end 100 kvinder velkommen på Amager til en sjov og god oplevelse på vandet,” fortæller medlem af Sundby Sejlforening og WOW-sejler Josefine Boel Rasmussen. 

Stævnet arrangeres sammen med Sejlsportsligaen, der afholder stævner året rundt og netop har kåret Danmarks bedste klubhold. Om samarbejdet med Sejlsportsligaen forsætter Josefine ” Vi er glade for samarbejdet med Sejlsportsligaen, det giver kvinder og piger i alle aldre mulighed for at komme ud på vandet og give den maks. Gas”. Sidstnævnte bliver der rig mulighed for, da vejret ser lovende ud og udsigten fra Det Maritime Ungdomshus er spektakulær, i sin helt egen form. 

Kvinderne der kommer til Sundby er meget forskellige og det er også en af styrkerne bag netop dette stævne og konceptet WOW – der står for Women On Water. ” Det er skægt, at kan samle nogle af landets bedste kvindelige sejlere sammen med helt almindelige familiemødre og unge piger” det betyder også at er man interesseret i at sejle J/70 eller bare lære at sejle med andre kvinder, så er der rig mulighed for at høre mere i denne weekend i Sundby Sejlforening. 

Gæster kan se frem til en kop kaffe og en god snak med frivillige til stævnet, der sejles  lørdag kl 10.00-17.00 og søndag fra kl 10.00-15.00, hvorefter der vil være præmieoverrækkelse. 

FØLG med via SAP her

FØLG med via Facebook her

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...