Lodtrækning til SAILING Champions League

januar 18, 2019

Modsat andre år, hvor der kun har været to kvalifikations-stævner afholdes der i år tre runder. De bedste klubhold fra hver runde går videre til finalen i St. Moritz. “Den kendsgerning, at vi er vært for tre kvalifikationer i år, viser den voksende betydning af SAILING Champions League og vokseværket rundt i ISLA’s (International Sailing League Association) medlemslande”, siger administrerende direktør for SAILING Champions League (SCL) Oliver Schwall. 

Her kan du høre hvad 3 af de danske top 5 hold siger om de kommende stævner:

 

Frederikhavn SEAHAWKS

Målet om finalen er stort blandt alle deltagerne, uden tvivl. Frederikshavn SEAHAWKS, som har deltaget adskillige gange er også meget klare på hvad målet skal være. “Målet er klart at komme i finalen og derfra forbedre os ift de sidste 2 år hvor vi ikke helt er kommet hjem med det resultat vi havde ønsket, er man først i finalen er man med der hvor det er sjovt”, siger Rasmus Melsen.


Frederikhavn SEAHAKWS, som sejler i Sejlsportsligaen er:
Søren Braad Steen
Kris Houmann
Rasmus Damsgaard og
Rasmus Melsen.

 

Kaløvig COBRAS

Cobras Cobras – Bites you back – det unge hold fra Kaløvig er klar til kamp, som deres kampråd også antyder! Cobras kom på 2. pladsen i 2018 i Sejlsportsligaen. Holdet der kun har rykket sig en vej, op er nu sammen med de andre 4 hold klar til at tage kampen op i udlandet. 

Fra Lars Halberg Vilhelmsen lyder det, at “Vi glæder os rigtig meget til Champions League, i 5 år har vi kæmpet for at komme med. Så det bliver så spændende at prøve kræfter imod de bedste liga hold fra hele Europa”. Målsætningen er klar og ingen skal være i tvivl om hvad drenge går efter “Vi går efter at komme i Champions League finalen, og vi vil gøre alt for at blive det bedste nordiske hold”. 

Holdet har haft enkelte udskiftninger, men består primært af: 
Lars Halberg Vilhelmsen
Sophus Jarvig
Jesper Vogelius
Nikolai Tiedemann og 
Julius Damsgaard.

 

SEAHORSENS

SEAHORSENS sluttede på en 4. plads i 2018 i Sejlsportsligaens 1. division, og det betyder at de også skal til udlandet i løbet af året. Hos de ambitiøse drenge fra Horsens er der også kun en vej, frem. “Vores mål for 2018 sæsonen var at kvalle til Champions League, og det lykkedes. Herefter er målet helt sikkert at vi i 2019 også skal videre fra semifinalerne og i finalen. Det ville være stort for os.”, siger Jacob Nikolajsen. Nu skal holde blot holde kursen og de gode takter. “Vi har sejlet sammen i 3 sæsoner nu, og tager hul på den 4. Og hvert år har vi rykket os og er blevet bedre og bedre. 2019 bliver ikke en undtagelse!”, lyder det fra Jacob.

Besætningen er derudover:

Jeppe Bregendahl
Mikkel Hougaard Sørensen og
Andreas Skjerning.

 
Læs Bådmagasinets omtale her https://www.baadmagasinet.dk/kapsejlads/sejlsportsliga/27693-hele-fem-klubber-klar-til-sailing-champions-league 

Se den fulde liste af hold her: http://sailing-championsleague.com/season-2019/qualifiedclubs/

 

Adgang til pressefoto her:https://konzeptwerft.smugmug.com/SAILINGChampionsLeague/2018

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...