Mere klubidentitet i 2017

marts 21, 2017

Med det nye tiltag udskiftes det klubflag der tidligere har siddet bag på båden med BIBs (overtrækstrøjer) til hver af klubholdenes besætninger. De nye Bibs introduceres for at skabe endnu mere holdånd og fællesskab mellem de deltagende hold og de respektive klubber.

BIBs’ene bliver klubholdenes tydeligste klubidentifikation. Der er plads til sponsorer, mascotter og ’mottoer’ på trøjerne alt efter smag og behag.

Hvem fik den skøre ide?
Idéen og inspirationen er taget fra amerikansk fodbold hvor alle klubber hedder fx New England Patriots, Miami Dolphins, New York Jets, Washington Redskins, Seattle Seahawks. Det giver klubholdene imellem lidt ekstra kampgejst, en måde at udtrykke lokale identiteter og er med til at understrege det fællesskab som der er ved ligasejlads – og ikke mindst gør det en forskel publikum og sponsorer!

Det betyder, at næste gang vi skal til ligastævne skal vi måske heppe på Horsens Hooders, Sundet Sjokolade, eller Frederikshavn Fighters – det er op til klubbernes fantasi, hvor intet er rigtigt eller forkert. Klubberne har helt frie tøjler.

Praktikken bag
Rent praktisk er det klubberne, der selv med deres bagland skal designe klubholdenes nye ”identitet”. En kreativ proces hvor der er mulighed for at stikke et skridt dybere ind til hvem de er eller gerne vil være på holdet. 

Hver ligaansvarlig + formand for klubben, har modtaget mail vedrørende de nye tiltag, deadline, layout og fremgangsmåde. Skulle du ikke have fået denne mail og står du som ansvarlig for jeres ligahold, så skrive endelig til os. Vores kontaktinformation findes nederst på siden her

Vi præsenterer de nye identiteter efter d. 24. Marts på Facebook.

 

FLERE NYHEDER