Mikkel Beha åbner Sejlsportsligaen

januar 1, 1970

Der er flere god grund til at kigge fordi marinaen når Sejlsportsligaen sammen med Frederikhavn Sejlklub skyder 2018 sæsonen i gang og sejler første stævne ud af 4 for den kommende sæson.

Her er et par af dem..

De lokale helte

Udover det fine besøg til åbningen af stævnet er det også nu, at de lokale helte samt forsvarende mestre af Sejlsportsligaen – FREDERIKSHAVN SEAHAWS – skal kæmpe for at genvinde deres titel som Danmarksmestre. Skal de lykkedes heri, skal det lokale hold fra Frederikshavn for alvor bruge de hjemmebanefordele de måtte have, og se om de også kan slå de andre af banen, når først starten er gået. FREDERIKSHAVN SEAHAWKS har vundet den store mesterskabstitel de seneste to år, og det lyder også på holdet som om at det er dét de går benhårdt efter i 2018.

Det kræver dog at de kommer rigtig godt fra start på hjemmebanen. Fra holdet lyder det, at ”Vi glæder os rigtig meget til at sejle på hjemmebane, og komme tilbage dertil hvor det hele startede. Vi ser især frem til en kæmpe opbakning, selvfølgelig fra vores trofaste fans men at kunne starte sæsonen med hele klubben i ryggen bliver fantastisk. Vi går som altid efter et godt resultat og det vil da være en drøm at ende på podiet i netop Frederikshavn, men vi ved også at niveauet i sejlsportsligaen er stødt stigende så der bliver hård kamp om pladserne”, siger den lokale sejler Rasmus Melsen.

 

Ny bro til tilskuere

Udover at sejlklubben har været på den anden ende med at invitere og arrangere to weekendstævner for landets 36 klubhold der vil valfarte til Frederikshavn, har de også bygget en ny bro til tilskuerne. Det er den lokale organisation bag Frederikshavn Marina, der har set ideen i at udbygge havnens faciliteter således disse er endnu mere tilskuervenlige end tidligere. Den nye bro, placeret for enden af den gamle havnekaj, er således med til at gøre det rigtig sjovt for tilskuerne da de på denne kan stå få meter fra bådene, mærke intensiteten og høre sejlere kæmpe i vendingerne.

 

Borgmesteren hilser ligaen velkommen

Som toppen af kransekagen kommer den altoverskyggende stemmesluger, Borgmester Birgit S. Hansen og indvier stævnet for 2. Division, som sejler weekenden efter 1. Division.

Den unge og ambitiøse borgmester passer rigtig godt ind i det set-up som kommer til at være gældende for 2. Divisionsstævnet. 2. division har i år en anden og mere interessant struktur med flere nye hold end de tidligere år og en væsentlig lavere gennemsnitsalder end 1. division. Der kommer en del flere unge og deltager og det vil helt sikkert give en masse spænding i sejladserne.

Læs andre nyheder her:
Danmarksmestre begynder titelforsvar på hjemmebane

Sejlsportsligaen kommer til Frederikshavn

 

 

 

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...