Nord Stream Race er forbi – DK med helt i front

juli 4, 2019

 En af de sejlere der har været med helt fra starten i det store Nord Stream Race er nu skadet og må undlade at sejle med på det sidste ben. Anders Yde fortæller her hvad der skete: ”Det var noget af en omgang. Min skulder blev revet af led i en bomning halvvejs mellem Stockholm og Helsinki. Jeg er rigtig ked af, at jeg ikke kan sejle med drengene på det sidste ben. Vi har udviklet et super sammenhold og jeg er rigtig stolt, af at være en del af holdet og det vi har udrettet sammen. Jeg tager med organisatorerne videre til Rusland, og nu glæder jeg mig vildt meget til at tage imod dem i Sankt Petersborg (forhåbenligt som 1’er”). De klarede den næsten og fik forventningerne indfriet og ender på en samlet 2. plads. 

For Danmark er det den bedste placering nogensinde. 

Tilfreds arrangør

Udover sejlerne der har været tilfredse og lært meget de sidtse mange sejladser, står også en stolt projektleder. Elena Solovyeva, projektleder St. Petersburg Yacht Club, var tilfreds med måden Nord Stream Race har været hidtil og ser nu frem til at være ’hjemme’ i St. Petersburg: “Nord Stream Race har vundet mange venner i Kiel, København, Stockholm og Helsinki. Vi er begejstrede for holdene … jeg vil glæde mig til at byde alle velkommen til Skt. Petersborg Yacht Club”.

Når Nord Stream Stream eventen ankommer til St Petersburg vil der være Sailing Champions League, hvor to danske besætninger deltager. Se med herhttps://scl2019-qualifier3.sapsailing.com/gwt/Home.html?#/event/:eventId=ccd72544-b7c1-4775-949a-ad5ac26b562f

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...