Presset er størst på hjemmebane

juni 11, 2018

Sejlsportsligaen er, hvad Superligaen er for fodbold, fordelt på 1. og 2. division.

Der er derfor ekstra meget på spil for de lokale Kertemindesejlere, når Kerteminde Sejlklubs ligahold den 16.-17. juni sejler på hjemmebane i 1. division. 

Håber på gode placeringer 

Holdet har placeret sig godt i ligaen i mange år og sluttede sidste sæson på en 3. plads. En flot placering, der har sikret teamet deltagelse i Sailing Champions League, verdensmesterskabet for klubhold i kapsejlads.

En stime, som hjemmebaneholdet håber at kunne fortsætte i Kerteminde: 

– Det er altid fedt at sejle på hjemmebane, så vi håber, vi kan holde vores gode placeringer fra sidste år, men alt kan ske, der er kommet nye hold til, som helt sikkert vil gøre sig bemærket, og så sejler vi så tæt på land, at tilskuerne kan følge med i det hele, fortæller en spændt skipper Balder Tobiasen, 24 år i en pressemeddelse.

Følg med fra land

Sejlsportsligaen byder på korte, intense sejladser med fokus på at trække kapsejladsen helt ind mod land. 

Det er derfor muligt at følge sejladserne ud fra Sydmolen i Kerteminde Havn, hvor der vil være både kommentering og mulighed for at følge sejladserne via gps-tracking på storskærm eller derhjemme på Sejlsportsligaens hjemmeside

Den 16.-17. juni er det 1. division, der dyster i Kerteminde, mens ligaens 2. division weekenden efter vender stævnen mod Fyn. 

Det er også muligt at følge med via de sociale medier, hvor der løbende opdateres fra stævnet – se mere her.

FLERE NYHEDER