Sejlsportsligaen starter sæsonen NU

august 6, 2020

Aarhus bugten danner i weekenden rammerne for dette års første ligastævne, hvor Sailing Aarhus med deres klubber, er arrangør. Det er i denne weekend de frivillige fra Marselisborg som skal have en hånd for deres arbejde, med at få stævnet afviklet.

 

Corona retningslinjer fylder

Sejladsen er selvsagt derfor stævnet afvikles, men corona-situationen fylder rigtig meget. Alle er meget forsigtige og tager de forholdsregler som de skal, herunder også stævnearrangørerne. Der opfordres til at bære de udleverede mundbind, bruge handsker og ellers huske at der lige nu er noget som er langt vigtigere end at have det sjovt på vandet.

 

Der udleveres retningslinjer specielt for dette stævne til alle deltagere.

 

Forplejning i det frie

Weekendens vejr er forventet med sejlerne og det lader til at der vil være bespisning i det fri hele weekenden. Forplejningsdelen vil også være lidt anderledes i år, men heldigvis mindst ligeså hyggelig som den plejer. Det er på landet at det sociale plejes og der hygges!

 

18 klubber

Helt som sædvandlig er der 18 hold til start. Denne gang med tre WOW hold, og det betyder at et nyt hold WOW WOW WOW ser dagens lys for første gang i Aarhus. De får selskab af de yngre sejlere også, da 2. division i Aarhus har hele tre Youngsters-hold med.

 

FØLG med i sejladserne via hjemmesiden www.sejlsportsligaen.dk og Facebook @sejlsportsligaen.

FLERE NYHEDER