Sidste chance for point inden finalen

august 21, 2021

I weekenden mødes 1. division i Sejlsportsligaen i Lundeborg. Stævnet er det tredje i rækken og det sidste stævne inden den store finale i Aarhus. Der er kun få point mellem klubberne i top 5, og spørgsmålet er om det er til dette stævne sidste års vinder, KDY, for alvor markerer sig! 

Lundeborg præsenterede sig fra sin absolut bedste side sidste weekend hvor 2. division gæster havnen., Med besøg af byens Borgmester, TV2 og masser af sejlere var det en fest på vand såvel som på land. Forholdene gjorde de muligt at sejle helt tæt på land med målgang på molen, og det forventes at blive gentaget igen i weekenden. Publikum kan opleve de intense sejladser på tætteste hold.

I weekenden mødes landets bedste klubhold i Sejlsporsligaen, og her følger lidt hvordan det gik sidste gang Sejlsportsligaen var i Lundeborg, og hvem der forventer at komme på podiet i weekenden.

Kan Hellerup gentage sejren – de vandt i 2016

Sidste gang Sejlsportsligaen gæstede Lundeborg var det i 2016, og mange af de samme hold var også med dengang. I 2016 var det Hellerup Sejlklub der var foran fra start og sejrede. En sæson hvor de prægede toppen af tabellen. Det bliver spændende at se, om det vil gentage sig i weekenden.

Hvem er lige nu i top 5
#1 Bandholm Sejlklub

#2 Roskilde Sejlklub
#3 Hellerup Sejlklub
#4 Kaløvig Bådelaug
#5 Sønderborg Yachtklub

Plads ved mærket til DTU

Et af de hold som er i den anden ende af tabellen, er DTU Racing team som ellers forventede at ligge helt i top i dette års liga, med nye kræfter ombord. Peter Savnik fortæller “Vi har fået ny finsk energi ind på roret og det. Har givet holdet. Et stort. Skud i den helt rigtige. Retning. Samtidig ved vi at flere af topholdene har store udskiftninger, og det skaber et. Hul for os i en ellers urørlig top. Vi kommer til at give den max-gas for at komme på podiet i weekenden.”

DTU er lige på en 17. plads, og er så at sige nedryknings truet, men mon ikke det ændrer sig efter dette 3. stævne i Lundeborg. 

Følg med i sejladser via SAP her

Følg opdateringerne på Facebook og Instagram hele weekenden.

FLERE NYHEDER