Skive Sejlklub kørt i stilling

august 13, 2019

Ungdommen vokset med 600 %

En del af omtalte strategi har været at holde fokus på at sejlerne, ikke udstyr, ikke kortsigtede mål – fokus har været på sejlerne! Klubbens nye formand Ole Moth forklarer ”Vi arbejder med at få en bredde og flere glade (og yngre) sejlere. Når først man har glade sejlere så kommer forældre engagementet og resultaterne. Ole Moth highlighter da også hvordan de allerede er kommet rigtig langt med bl.a. deres ungdom:

– Ungdomsmedlemstal er vokset med 600%

– Sidste 10 måneder har sejlere fra klubben rykket fra optimist C til A og fra optimist C til B.

Værtsskab som strategi

Sejlsportsligaen sejlede i 2015 i Skive. Dengang var ligaen lidt yngre, med knap så mange klubber der deltog. Det var dengang, nu er det både 1. og 2. division der gæster Skive, og der er to hold fra både WOW og Youngsters. At 3. stævne netop er i Skive, er også et led i strategien for at få Skive (mere) på landkortet. Formanden fortsætter: ”Vi opbygget en stor kreds af frivillige hjælpere, så vi sidste år ikke alene tog til stævner – men også selv begyndte at afholde stævner”. Projekt ’Skive Sejlklub for alle’ har været startskuddet til mange frugtbare ideer og munder nu ud i

3. stævne i Sejlsportsligaen 2019 den kommende uge.

Gæsterne skal imponeres og omgivelserne vises frem

Det at være vært for et stævne kan give et boost og det er delvis også med ’slagsbrillerne’ på at Skive vil have flere stævner. Med nær de perfekte sejladsforhold og smukke omgivelser, glæder de sig til at vise egnen frem og forhåbentlig se sejlerne igen på et andet tidspunkt.

Det er også nysgerrighed at spore blandt sejlerne! De tidligere værter fra Lynæs ser frem til at opleve netop dét som klubben gerne vil vise frem. David Ipsen fra Sejl- og kajakklubben Lynæs siger: Noget af det at sejle, er at opleve og se det i smukke omgivelserne og blandt entusiastiske mennesker, Skive har bare det hele. Vores hold glæder sig i hvert fald”, lyder det fra holdet der kommer langvejs fra.

2. division sejles i Skive fra d. 17.-18. august

1. division afholdes sammen med OK-jolle DM fra fredag d. 23.-25. august.

FØLG med LIVE via Sejlsportsligaens Facebook ved at trykke her. https://www.facebook.com/sejlsportsligaen/

FLERE NYHEDER