SKOVSERNE tager sejr på hjemmebane

juli 1, 2019

Med spænding til det aller sidste var det til sidst SKOVSERNE der tog sejren. Hjemmebane-holdet med bl.a. Skovshoved Sejlklubs formand på holdet, et par af de erfarne ligaherre Rask og Nordbjærg viste i den grad hvorfor de har sejlet 1. division i mange år! Udfordret af vinden og med konkurrenterne lige i hælene fik de alligevel sejlet sejren i hus i 12 flight. SKOVSERNE vinder med 25 point og overall er de lige nu en 2. plads i2. division.

Vinden var svær, dog ikke nær så ustabil som sidste weekend hvor det var 1. divisionsklubberne der blev udfordret af en mere svingende vind på vandet. De mange badegæster der (også) besøgte havnen i denne week så dog ikke ud til at være specielt generelt af den lidt svingende vind. 

Meget tæt efter SKOVSERNE, kun et point, var TEAM ROSKILDE. Holdet havde siden Lynæs skiftet besætning men på trods af nyt hold, de erfarne kendinger, kunne holdet forsvarede sidste stævnes podieplads. Roskilde har som det eneste hold i år, været på podiet til både 1. og 2. stævne i 2019. Roskilde ender med 27 point, og overall fører de lige nu Sejlsportsligaen 2. division 2019.

Det var ikke kun i toppen af resultaterne der lå tæt, efter lørdagens sejladser lå klubholdene fra 2. pladsen ned til 6. pladsen á point. Dermed var der lagt op til hård kamp hele søndagen. Søndagens vejr var igen høj sol dog med lidt ændrede vindforhold og en anden placering af banen (væk fra tilskuerbroen ude på molen). Med musik i baggrunden og et væld af badegæster blev der sejlet 4 flights om søndagen.

Igen med et points forskel kom på 3. pladsen THE CRABS fra Brejning Lystbådehavn og Bådklub. Brejning har sejlet sig frem i feltet og op i placeringerne siden sæsonen startede. De har haft udskiftninger undervejs med det kurre dem ikke – THE CRABS viser at de er klar til være del af 1. division. THE CRABS ender med kun tre point op til 1. pladsen og overall er de nr. 18.

 

Se alle resultaterne her. 

Se alle billederne her.

Sejlsportsligaen ser allerede frem til næste stævne i Skive d. 17.-18. august. 

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...