Slutspurt for Youngsters

april 20, 2018

“YOUNGSTERS er et megafedt projekt, fordi det er med til at skabe sammenhold mellem de unge.”

Sådan lyder det fra Horsens-sejler Mikkel Hougaard i en ny video, hvor Mikkel og de tre øvrige fra Horsens Sejlsklubs stærke ligamandskab byder YOUNGSTERS velkommen til Horsens i St. Bededagsferien, 27.-29. april.

Cirka 60 unge i alderen 15-23 år er nu tilmeldt første udgave af de nye sail camps, der byder på tre dage med J/70-sejlads i fjorden og fællesskab på havnen.

“Vi har nået et deltagertal, vi kan være tilfredse med set i forhold til, at vi er ude i nyt og ukendt terræn med YOUNGSTERS,” siger Sejlsportsligaens projektleder, Peter Wolsing, og uddyber:

“Vi har stadig pladser, og tilmeldingen er åben helt til starten, den 27. april. Jeg tør godt love at alle deltagere vil få en unik sejladsoplevelse – og komme hjem som bedre sejlere.”

St. Bededagsferien er én af årets store konfirmationsweekender, hvilket har fået flere del unge til at tøve med at tilmelde sig – selv om de egentlig gerne ville være med. Men en fraværsdag skal ikke være en forhindring, fastslår Peter Wolsing.  

“Man kan sagtens deltage i YOUNGSTERS, selv om man måske misser en dag på grund af andre aftaler. YOUNGSTERS er netop et uformelt univers – helt renset for stramme flightskemaer og andet af den slags, der normalt dikterer sejlsportsstævner.”

Fokus ved YOUNGSTERS er at skabe oplevelser, læring og netværk, som kan fylde de unge op med ny inspiration og gejst, når de kommer hjem i egne klubber.

“Derfor håber jeg også, at trænere og ungdomsledere rundt om i klubberne vil være med til at give deres unge sejlere et prik på skulderen for at få dem til at melde sig her i slutfasen. Og de må gerne tage en kammerat med – også én, der aldrig har sejlet. Alle er velkomne,” siger Peter Wolsing.

“For os handler det om at nedbryde barrierer og åbne nye indgange,” tilføjer han. “Skal vi have flere unge til at sejle, så SKAL vi tænke nyt og kreativt. Vi tror på, at YOUNGSTERS kan være én af vejene.”

YOUNGSTERS i Horsens har den ekstra gulerod, at der blandt deltagerne vil blive samlet ét eller måske to besætninger, der får mulighed for at deltage i Sejlsportsligaens 2. division senere på foråret.

Du kan stadig nå at tilmelde dig her.

Følg med i hvad der sker omkring Youngsters på Instagram eller Facebook.

FLERE NYHEDER