Starten går d. 8. august

juni 9, 2020

Den oprindelige plan var som vanligt to stævner før sommerferien. Det har Coronaen vendt op og ned på og derfor ender det med, at der skal sejles i Aarhus og Skovshoved efter sommerferien. 

Der er aftalt med Middelfart og Aalborg at vi skyder stævnerne til 2021 – så det kan vi også glæde os til. Resten af 2021 er under planlægning.

 

Covid-19 hensyn

Der vil naturligt blive taget foranstaltninger ift. Covid-19. Klubberne opfordres til at stille med ”faste teams”. Der vil blive færre bådskift, faste transportbåde til bestemte hold, afspritning af materiel, fx brug af handsker og i det hele taget gjort brug af de grupperingsregler sundhedsmyndighederne har sat op.

 

Efterårskalenderen ser således ud:

 

Aarhus            8./9. august              Sejlsportsligaen     2. division

Aarhus            15./16. august          Sejlsportsligaen     1. division

 

Sletten            22./23. august          Ungdomsligastævne

 

Skovshoved    29./30. august          Sejlsportsligaen     2. division

Skovshoved    5./6. september       Sejlsportsligaen     1. division

 

Sundby            19./20. september   WOW stævne

 

Der kan dog ske ændringer i programmet.

 

Ungdomsligastævne

Som noget nyt sejles det første egentlige ungdomsstævne 22./23. august med forhåbentligt 18 hold til start. Ungdomsligaen er en udspringer af Youngsters projektet. Sletten Bådeklub er vært. LÆS løbende mere om ungdomsligastævnet på www.sejlsportsligaen.dk/youngsters.

 

Tredje WOW stævne i Sundby

Traditionen tro sejles der Copenhagen WOW Sailing Event 19./20. september med Sundby Sejlforening som vært. I år med invitation til 18-21 hold. Alle glæder sig til en masse danske WOW-hold, og også at grænserne er så åbne, at vi som vanligt også får teams fra udlandet. LÆS med når tilmeldingen åbner på www.sejlsportsligaen.dk/wow.

 

LÆS løbende mere på Sejlsportsligaen hjemmeside

 

FLERE NYHEDER