Stævner 2019

november 28, 2018

I år kommertil; Lynæs, Skovshoved, Skive og Aarhus. 

Datoerne som følger:

Lynæs 25. – 26. maj (1. div)
Lynæs 1. – 2. juni (2. div)

Skovshoved, KDY 22. – 23. juni (1. div) – tidligere var de byttet rundt
Skovshoved, KDY 29. – 30. juni (2. div) – Tidligere var de byttet rundt

Skive 17. – 18. august (2. div)
Skive 23. – 25. august (1. div)

Aarhus 31. august– 1. september (2. div)
Aarhus 6. – 8. september (1. div – FINALE STÆVNE)

Sejlklubben Lynæs, maj + juni
Lynæs bliver første stævne i 2019 for sejlerne. De lokale helte har været med i Sejlsportsligaens 1. division over en årrække, men må i 2019 se sig selv fortsætte i 2. division. Men der sker noget for Lynæs BARACUDDAS, nye sejlere er kommet med på holdet og klubben har fået en J/70’er, og nu skal de også være værter for et ligastævne. Det er ikke så lidt for den ydmyg klub på den nordsjællanske kyst. En masse aktivitet i en aktiv klub, skal tilsammen munder ud i en uge sejlerfest i slutningen af maj.

 
Fra stævneleder Frederik Wedel-Heinen lyder det ”Vi er utrolig glade for at få Sejlsportsligaen til byen. For os er de events, en del af en større langsigtet strategi for Sejlklubben Lynæs. Sejlsportsligaen tilfører en masse aktiviteter både for erhvervslivet, tilflyttere, familier, sejlere og ungdommen som klubben kan bruge til at understrege og markerer sig som en attraktiv forening. For en mindre klub som os, er det interessant at kunne lave stævne på lige fod med KDY og andre større klubber i Danmark. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at byde vores borgere og erhvervsliv velkommen og med om bord, og vise hvad klubben kan tilbyde”, fortæller den kommende stævneleder.

 
Skovshoved forsætter som kommerciel-case
Sejladsforholdene er gode, publikumsmulighederne er rigtig gode, og det er derfor at Sejlsportsligaen igen gæster Skovshoved. Kongelig Dansk Yachtklub bliver værter for dette 3. stævne, hvor der ligesom sidste år også skrues op for de gode partnerskaber, som det blev set i år med besøg af bl.a. Mercedes-Benz og Memira nogle af dagene. 

 
Skrive lader Sejlsportsligaen være del af deres nye branding-strategi
Efter sommeren sætter Sejlsportsligaen kurs mod Skive, hvor ligaen også var på besøg i 2015. Det bliver et lidt andet set-up end den gang, men det bliver stadig med sejlads i højsæde og med virkelig gode forhold for sejlerne. Hertil kommer der, at klubben vil bruge stævnet til at fokusere på ”branding” og promovering overfor lokalområdet. 

”For Skive Sejlklub er det meget interessant at få Sejlsportsligaen igen. Vi kender set-up fra det tidligere værtsskab i 2015, og det betyder at vi kan fokusere på lokal promovering og aktiviteter i forbindelse med stævnet. De øgede aktiviteter er en del af vores brandingstrategi og få Skive Sejlklub endnu mere på landkortet”, udtaler formanden, Ole Moth Madsen. 

 
Afslutningen sker igen i Aarhus
Sammen med Sailing Aarhus, klubberne bag og Sejlsportsligaen er holdet nu sat til endnu et finalestævne i Aarhus. Om årets sidste sejladser skal sejles foran DOKK1 eller det nye Sejlsportscenter, vil tiden vise. 

Det lyder fra Sailing Aarhus nye direktør, Jon Koch Hansen, at ”For Sailing Aarhus betyder det rigtig meget at Sejlsportsligaen igen kommer til Aarhus. Det har vi arbejdet for! Vi begynder allerede nu at planlægge de mange folkelige og maritime aktiviteter som vi lægger sammen med stævnet til alles fordel. Vi arbejder på et større projekt, Sailing Aarhus Week, som i 2019 bliver en del af Aarhus Festuge, og nu har vi fastlagt grundstene til denne event. Det glæder vi os over at Sejlsportsligaen, WOW og Youngsters kan være en stor del af Sailing Aarhus Week.

FLERE NYHEDER