Tæt kamp om placeringerne blandt landets bedste sejlere

august 19, 2022

Sejlsportsligaen er tilbage på Sydfyn. I sidste uge var det med 2. division og Faaborg Falcons som stævnevinder. Denne gang er det de 21 hold i 1. division der skal kæmpe om podiet. Der er kamp om placeringerne frem mod titlen CHAMP OF THE YEAR, der findes i Aarhus til årets finalestævne næste måned. Optakten til det, findes i Rantzausminde denne weekend. 

Spændende farvande i Rantzausminde

Der var mange spændende sejladser sidste weekend, hvor de tre podiepladser alle endte á point, så vinderne blev fundet i sidste race, og det var Faaborg Falcons der tog podie med 4 førstepladser. Dragør Sejlklub tog en tredjeplads, Aalborg sejlklub tog en andenplads.

Der var masser af spænding og rigtig gode sejladsforhold i Rantzausminde specielt om søndagen, hvor der var kamp til stregen, og sved på panden lige til det sidste.

SE resultaterne for 2. division lige her. 

FØLG med i tracking for 1. division på SAP her

Blod på tanden i Svendborg:
Efter en spændende oplevelse i Svendborg sidste weekend er forventningerne kæmpestore til det kommende stævne, der starter på lørdag den 20. August ved Rantzausminde med 1 Divisions holdene.

Hjemmebaneholdet, Svendborg Sunds Sejlklub er klar, og rorsmand Claes Sørensen fortæller inden stævnet “Vi håber at hjemmebanefordelen vil komme os til gode og vi måske kan rykke nogle pladser frem, i forhold til de foregående stævner. Uanset hvad vil vi nyde at være i det Sydfynske og de sublime sejlforhold der er i Svendborg Sund.”

Svendborg Sund Sejlklub er klar til at vise, hvad de kan med hjemmebanefordel og værter fra sejlklubbens det samme. Dette hele kan opleves på allertætteste hold og hele weekenden. Sejladserne starter kl. 10.00 lørdag i Rantzausminde og man kan også følge med på SAP, hvis man ikke kan komme til Svendborg og se dem sejle live.

Hold øje med

Det er værd at kigge ned af tabellen og holde øje med podie-tagerne fra DM i Aalborg, samt sæsonstarten i KAS. Hold øje med følgende hold i denne weekend:

  • Sejlklubben Neptun Vejle
  • Svendborg Sunds Sejlklub
  • KAS
  • Roskilde
  • KDY og
  • Kaløvig.. Og alle de andre!

Det er gratis at være tilskuer og en god mulighed for at se sejlerne helt tæt på, og man er velkommen til at komme forbi.

Følg med via Sejlsportsligaens Facebook side her

FLERE NYHEDER