Kurs mod Lundeborg

august 10, 2021

Lundeborg Havn er ved at gør sig klar til besøg fra hele landet, når Sejlsportsligaens 1. og 2. division gæster havnen d. 14.-15.8. 18 klubhold gæster havnen den kommende weekend. Det er sammen med Sejlsport Sydfyn, Oure Idrætsskole og folkene bag Silver Ruder, at stævnet afvikles. Stævnet er 3. stævne i denne sæson og Youngsters ONE der er favoritter. 

Landets mange klubhold har sat kurs mod Lundeborg til dette 3. stævne i Sejlsportsligaens sæson. Et stævne, hvor der er stor lokal opbakning. Sydfyn glæder sig til Sejlsportsligaen, og Sejlsportsligaen glæder sig til igen at opleve Sydfyn efter et par års pause. Sidste besøg var i 2016, og der var målstregen placeret helt tæt på molen så det var ekstra publikumsvenligt. 

Den sydfynske sejlsport er glade for, at det er lykkes at få den danske Sejlsportsliga til Lundeborg Havn i dagene 14. – 15. august (2. division) og 21. – 22. august (1. division). Vi vil i fællesskab gøre alt for, deltagerne, officials, og de mange tilskuere på molerne i Lundeborg Havn vil få en uforglemmelig oplevelse, hvor de spændende sejladser kan følges et stenkast fra ydermolen” fortæller arrangør, Ole Ingemann.

Ole er manden kan om nogen få vind i sejlene og medvind på banen når han først går i gang og der er mange gode grunde til at lægge vejen fordi Lundeborg den kommende weekend. Intens sejlads, gode lokale butikker på havnen, og mange lokale hold der tager kampen op på banen. En håndfuld hold fra Oure og Thurø Pirates.

Stillingen i 2. division er at det er favoritholdet fra Youngsters ONE med Rasmus Lumbye som skipper, der lige nu indtager en sikker førsteplads. Holdet der også vandt Ungdomsligastævnet sidste år, skal også sejle til dette tredje stævne på Oure.

Alle er velkommen på Lundeborg Havn d. 14.-15.8.2021, hvor Sejsportsligaens 2. division skal sejle. Første start er lørdag kl 10.00 og derefter fortsætter sejladserne weekenden ud. Der. vil være præmieceremoni søndag kl 16.00 på havnen.

FØLG med i stævnet via

Facebook her: https://www.facebook.com/sejlsportsligaen

Instagram via @sejlsportsligaen.dk

FLERE NYHEDER

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

ROSKILDE TOG SIKKER SEJR

Uanset om solen står højt eller lavt, vinden blæser fra øst eller vest, kan man regne med...