There is only one number one.. YOUNGSTERS ONE

august 31, 2020

Nye omgivelser betyder ikke noget for de fire unge sejlere der kommer fra hele landet. Holdet består af, Rasmus Lumbye, Rasmus Bolvig, Mark Carlsen og Mads Taatø, og har til de sidste stævner været Youngsters ONE i 2. division.

 

11 flights i svært vejr

Lørdagens vejr var stadig roligt, men dog stadig med væsentlig flere sejladser end de tidligere weekenders ligastævner. Lørdag blev gennemført 7 flights, dog med problemer i allersidste race, hvor vinden var helt væk efter endnu et regnskyl.

Allerede efter lørdagens 7 flight var Youngsters i toppen, dog udfordret af SNV – Neptun Sailing Team

og de to WOW hold, fra hhv. Aarhus Sejlklub og Kongelig Dansk Yachtklub. De var tæt på, men aldrig nok til at true de unge sejlere.

Sidste nævnte WOW hold fra KDY tager 2. pladsen til dette stævne. Et hold som vi tidligere har set meget til og med mange ‘stjerner’ ombord. Holdet er derudover også podietager til WOW stævnet. SNV – Neptun Sailing Team der kommer fra 1. division, viser de er sultne på mere og tager stævnets 3 plads. Der var 5 point mellem 1. og 3. pladsen. 

 

Hvem rykker op?

Op-og nedrykkerne er endnu ikke fuldt defineret, som man ellers har læst med 5 op- og nedrykkere. Det er fordi der lige arbejdes på at lave en bredere struktur, der kan tilgodese flere klubber, flere klubhold og endnu flere sejlere. Der er dog ingen tvivl at landets bedste sejlere skal og vil findes i 1. division, mere er ikke defineret lige nu.

 

’There is only one number one..’ Youngsters ONE

Stort tillykke til de tre stævnevindere, en hård weekend, hvor vejret var fuldstændig uforudsigeligt, og alligevel ligeså forudsigeligt som vi alle kender en dansk sommer.

LÆS mere om Youngsters her og find de flotte foto fra camps og ligasejlads. 

LÆS mere om weekendens resultater her.

 

 

FLERE NYHEDER