Udtagelse til internationalt stævne

april 10, 2019

Youth SCL  bliver igen afholdt som del af den store tyske event – KIEL WOCHE i 20.-24. juni, og det forventes at der kommer 15-20 ungdomshold. Skal du være med på et af de hold som skal repræsentere Danmark i Kiel?

Når de bedste ungdomsbesætninger mødes i Kiel i juni, vil der være 3 danske hold blandt de op til 20 besætninger som skal sejle om titel som det bedste Youth hold til SAILING Champions League. 

Men hvem skal repræsentere Danmark til Kiel Woche?

Som del af Youngsters camp sejles der igen i år udtagelse til Youth SAILING Champions League. Fordi YOUTH SCL afholdes d. 22.-24. juni, vil det være på Youngsters Hellerup Campen at der er udtagelse. Vil du gerne udtages til at sejle det store ungdomsmesterskab, skal du derfor deltage til campen i Hellerup, en eller to dage. 

Du kan sejle udtagelse alene eller med en besætning som du allerede kender. Måske kender du ikke en fuld besætning, men det finder vi muligvis i løbet af campen. Husk at sige det til Youngsters crew når du ankommer om du vil sejle udtagelse. 

24 Youth teams 

Til stævnet i år vil der være 24 teams fra forskellige lande. Til stævnet i Kiel i 2018, deltog tre danske besætninger og to af holdene kom på podiet. I 2019 vil der være plads til 3-5 hold.

Der skal være plads til at udvikle sig undervejs 

For Youngsters handler det ikke om at være den bedste til at sejle, men også om man har lyst til at repræsentere Danmark i udlandet, blandt verdens bedste ungdomshold. Youth SAILING Champions er en oplagt mulighed for at blive bedre til at sejle, og blive endnu bedre til at håndtere og sejle i J/70’ere. 

Youngsters er meget mere end mesterskaber, og det er afgørende at de hold der repræsenterer Danmark, er stærke på sammenhold, fællesskab og sund fornuft.  

Vil du med til Youth SAILING Champions League, skal du deltage i udtagelsen til Youngsters Hellerup Camp – du kan tilmelde dig her.

Tilmeld dig en af de tre Youngsters camps her.

Læs mere om Kieler Woche her. 

Har du spørgsmål, så kan du altid kontakt Youngsters, på 28 56 51 80 eller mail

 

 

FLERE NYHEDER